• 瀏覽: 13,218
  • 回覆: 69
  • 追帖: 2
恆指夜期跌360點, 黑期就係升400點?!
邊個先係對星期一開市有正確參考性?

附件

B0ACD23B-ADBF-4C72-AE60-53986D1DDDFF.png(155.18 KB)

2020-2-29 10:18 AM

C4F36191-99E2-48E0-94AA-B8FB0C948F2D.png(214.72 KB)

2020-2-29 10:18 AM

熱賣及精選
ADR +60

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-2-29 10:23 AM 發表

ADR +60
夜期,黒期同ADR都唔同數字
邊個先有參考性? 😵

公元2001年的裏原宿盛世時代..."裏原宿文化長存!!  阿們.."
@KAWSSUR ONLINE
引用:
原帖由 -KAWSSUR- 於 2020-2-29 10:27 AM 發表

邊個先有參考性? 😵
我…睇睇我啲post喇

回覆 引用 TOP

侵爺係美股現貨收市後出tweet,美期30分鐘升了1100點。

你連夜期幾點收都唔知
輸死你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 -KAWSSUR- 於 2020-2-29 10:27 AM 發表

邊個先有參考性? 😵
即係星期一任佢開都得

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
strong rebound

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-2-29 10:56 AM 發表

即係星期一任佢開都得
最值得參考嘅反而係香討燈神

美期最尾抽升成1000,夜期果時已經收咗屎la

引用:
原帖由 parrot987654321 於 2020-2-29 11:06 AM 發表

美期最尾抽升成1000,夜期果時已經收咗屎la
咁ADR呢?

一定跌,下面咁多肥牛

引用:
原帖由 川普 於 2020-2-29 11:12 AM 發表

一定跌,下面咁多肥牛
正路係… 不過呢排個市好唔正路

引用:
原帖由 lulu168888 於 2020-2-29 11:10 AM 發表

咁ADR呢?
都係升,但我全部都唔信,星期六,日太多變數

回覆 引用 TOP

IG一直最具代表性

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]