• 瀏覽: 29,014
  • 回覆: 221
  • 追帖: 14
跌夠啦,沽倉taking profit. 要反彈殺淡再沽過.
金價比高位跌返唔少。到股市反彈。

熱賣及精選
引用:
原帖由 鬧鐘筒 於 2020-2-28 03:21 PM 發表

跌夠啦,沽倉taking profit. 要反彈殺淡再沽過.
金價比高位跌返唔少。到股市反彈。
筒叔玩燈?

引用:
原帖由 獨沽求敗.... 於 2020-2-28 03:25 PM 發表

筒叔玩燈?
可能

回覆 引用 TOP

惗住插到尾搏翻轉牛仔, 港股咁早彈唔玩

今晚美股彈,下週一港股都未必彈,因為依幾日都比美股跌少左!

引用:
原帖由 lttsang888 於 2020-2-28 03:26 PM 發表

惗住插到尾搏翻轉牛仔, 港股咁早彈唔玩
跟美期。不過只係反彈,根本完全唔會有好消息令疫情有幫助,只會有新嘅壞消息。反彈之後記住一股不流。

好彩上年28500走唒未入返......

回覆 引用 TOP

已訓身重牛, 明天一鋪返哂黎...

引用:
原帖由 大象米二世 於 2020-2-28 03:29 PM 發表

今晚美股彈,下週一港股都未必彈,因為依幾日都比美股跌少左!
係,但整體港女強過老尾超多 , 未必彈都只係有限插

- 抽抽派派,轉身要快
- 以為大戶咁易睇,大戶當你係傻仔
- 等真係有轉勢跡象先好嘗試博轉勢
- 錢係手中最具威力一票。身體力行,支持紅藍經濟圈,盡可能杯葛、抵制黃黑店。
引用:
原帖由 tacticsolve 於 2020-2-28 03:33 PM 發表

Monday go ifc

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2020-2-28 03:33 PM 發表

Tmr no market. 要買期,今晚睇位食曬,不能過夜,weekend 又出消息。

廢POST一則

引用:
原帖由 dhj 於 2020-2-28 03:33 PM 發表

係,但整體港女強過老尾超多 , 未必彈都只係有限插
係因為阿爺今次居然頂得到,trump 頂唔到,因為trump 若果要頂,要頂埋歐洲其他大市場,italy, Germany , France, england 跌到咁,佢一人冇可能頂。唯有等佢插到盡先夾一下勁

回覆 引用 TOP

我现在排隊買牛仔

回覆 引用 TOP

【大師睇市】毋須恐慌 有貨繼續揸!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/fina ... 0228_00842_001.html

儍強

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]