• 瀏覽: 12,136
  • 回覆: 70
  • 追帖: 2
.........又平.........又賺息................發牙....................

放鬆d啦!哇!哈!哈!
熱賣及精選
今日除凈左啦⋯⋯買左都無息收⋯你係咪太耐無射精谷精上腦

引用:
原帖由 再大D. 於 2020-2-27 10:28 AM 發表

.........又平.........又賺息................發牙....................
掃700

滙豐連生存都會有問題。。。。。
仲想旨望收息???

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-2-27 10:33 AM 發表

..........今日長揸收2020全年息.........牙..........賺息夠全年叫G錢...........牙...........

放鬆d啦!哇!哈!哈!
匯瘋都掃?
咁掃7261正常啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 再大D. 於 2020-2-27 10:44 AM 發表

..........今日長揸收2020全年息.........牙..........賺息夠全年叫G錢...........牙...........
掃7261揸1年你應該溝到李佳芯

引用:
原帖由 neagumhea 於 2020-2-27 10:40 AM 發表

滙豐連生存都會有問題。。。。。
仲想旨望收息???
係,師兄講得好

回覆 引用 TOP

。。。。。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 再大D. 於 2020-2-27 10:28 AM 發表

買大家樂收息最穩陣

- 越升越多人買熊越升,越跌越多人買牛越跌
- 抽抽派派,轉身要快
- 以為大戶咁易睇,大戶當你係傻仔
- 有智慧不如趁勢,等真係有轉勢跡象先好嘗試博反彈
引用:
原帖由 大家樂低調股神 於 2020-2-27 10:51 AM 發表

買大家樂收息最穩陣
你膠夠未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陽光有益 於 2020-2-27 10:45 AM 發表

掃7261揸1年你應該溝到李佳芯
100股都得咁又抵喎

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 leucocyte 於 2020-2-27 10:54 AM 發表

100股都得咁又抵喎
買多100股 7261 隨時年底連高玲都俾你食埋

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-2-27 10:33 發表

笑咗, 樓主連咁簡單除息都唔知道,真係唔好學人買股票

引用:
原帖由 陽光有益 於 2020-2-27 10:55 AM 發表

買多100股 7261 隨時年底連高玲都俾你食埋
我等反彈加倉7522~睇死佢今年見頂,廿年內都去唔返

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]