• 瀏覽: 9,447
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 cyjoe 於 2020-2-26 06:26 PM 發表

警隊OT, 每人賺10萬又點計?
林病打爛咁多香港人飯碗又點計?
攪跌香港股市、樓市又點計?

請用計算機同佢計清楚!   澳門派錢時會做呢D野咩!!   ...
全港九新界所有商舖、交通燈、公共設施、地鐵被破壞,不同政見人士被打,被打死又點計,呢啲邊個做既,唔好再講歪理,乜春都話政府令你地做,唔好當我地跟你地咁岸九先得架😡😡😡

熱賣及精選
引用:
原帖由 estateman 於 2020-2-26 09:47 PM 發表

應該響深圳收一萬
曱甴吾敢去攞
呢個係好建議👍

引用:
原帖由 bbq491 於 2020-2-26 06:55 PM 發表

香港有好多畜牲拎完錢反轉豬肚會變屎
而家剛剛宣布派錢,已經奄尖商瞞,班仆街曱甴等收埋錢又有彈藥出來搞事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwinbono 於 2020-2-26 07:07 PM 發表

黑暴破壞,兩間大學,數百商戶,幾千枝燈,幾萬個欄杆,幾十萬人飯碗被攬炒,條數又點計?扣返黃蟲曱甴果份出嚟就合理
呢啲就係曱甴思維啦,曱甴有骨氣就唔好攞吖,所以話曱甴暴係仆街真係無講錯😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 已檢舉 於 2020-2-26 07:41 PM 發表

支持將一萬元捐給受黑警打壓的年青人
有妄想症,食左藥未😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 estateman 於 2020-2-26 09:47 PM 發表

應該響深圳收一萬
曱甴吾敢去攞
如果曱甴夠膽去攞,佢哋會有個難忘回憶😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyjoe 於 2020-2-26 10:21 PM 發表

咁巴弊就唔好比政府公務員出來遊行!  
連政府內部都出來遊行都管唔住!  想去管外界人仕?!
名符其實, "有雞仔唔管, 管麻鷹!"   ...
我講緊暴徒破壞全港,你就講公務員遊行,咁佢地有無打市民、有無破壞公共設施、地鐵和商舖,如無,咁有乜問題,而你話乜春都話林鄭政府做成,唔通上述都係政做出來?清楚我問題未

引用:
原帖由 cyjoe 於 2020-2-26 11:55 PM 發表

你話遊行破壞全港, 咁公務員都有遊行噃!
咁公務員應該做返合格的標準, 唔比遊行先啱數!  
你一邊收公務員高薪厚職, 一邊反政府...  即係食碗面反碗底呀!  
你攪掂你政府內部矛盾先啦!  你內部都咁亂, 有乜資格指指點點其他階層人仕!  對嗎?!  
...
我話遊行如果經申請而批准,過程無破壞公眾安寧和秩序,這些遊行活動可以接受,警察在現場只是介備,但幾乎每次遊行集會後都搞亂香港市面秩序及公眾。呢啲事件完全由毒媒體、幕後黑手搞爛香港做成,唔係政府做成。另外你所提到公務員示威是有問題,食政府反對政府,公務員事務局到今天沒有跟進,政府除了對外亦要跟進此等事件。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]