• 瀏覽: 9,415
  • 回覆: 103
  • 追帖: 1
終於肯聽民意

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
特區政府關心市民,值得讚,係繼平定曱甴之亂後另一豐功偉績

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lawkim888 於 2020-2-26 05:50 PM 發表

波叔萬歲🎉
尼D先係叫人人受惠,我尼種n無人仕等左N咁多年,今年先直接享受到財爺派糖
曱甴真係做到捐1萬先好講😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lawkim888 於 2020-2-26 06:33 PM 發表

唔好咁快讚佢住,仲要睇埋佢今次點樣登記,幾時先收到錢先好俾like佢😂不過給取左派4000蚊嘅經驗,今次又全民派應該唔會再柒多次
派4000一鑊粥, 其中係因為只有特定人士, 兼且有部份人在其他地方受惠的話(如受惠差餉減免), 唔會攞足個$4000. 所以又要計數, 攞得幾多現金.
今次條件簡單, 而且之前派過$6000, 相信會今次問題不大.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2020-2-26 06:34 PM 發表

最好係要有特區護照+身份證才有得派
移左民都有呀.
個政府真係onxx. 如果係舒困為目的, 想派錢俾人消費, 移左民既人唔應該有.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyjoe 於 2020-2-26 06:26 PM 發表

警隊OT, 每人賺10萬又點計?
林病打爛咁多香港人飯碗又點計?
攪跌香港股市、樓市又點計?

請用計算機同佢計清楚!   澳門派錢時會做呢D野咩!!   ...
曱甴思維

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fate3609 於 2020-2-26 06:19 PM 發表

前題要過左警隊加大開支先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lawkim888 於 2020-2-26 05:50 PM 發表

波叔萬歲🎉
尼D先係叫人人受惠,我尼種n無人仕等左N咁多年,今年先直接享受到財爺派糖
班仆街封地鐵影響商戶同市民出入消費,加klm,財赤千億,換屆特首放歷任財爺上去都難變正數, 垃圾班子垃圾管冶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rose@112 於 2020-2-26 07:33 PM 發表

暴徒唔破壞警察點會ot,香港現在仆晒街,都係你地攬抄先!
遊行示威,放火打劫,破壞香港經濟!

到頭來我們沒有更自由,只有生存更困難!!!

你唔比人強姦, 邊有強姦犯!

請勿輕信有關無牌代炒期貨服務!
有疑問請致電證監會查詢
/向證監會求助
電話2231 1222
(選取所需語言後按5字)

回覆 引用 TOP

波仔好野

You'll never walk alone

回覆 引用 TOP

失業啲人點算

回覆 引用 TOP

加加埋埋受惠6皮,不過都幫唔到d咩

回覆 引用 TOP

引用:

波叔萬歲🎉
香討藍人有樓收租上晒岸,又有骨氣,唔稀罕果$10000

回覆 引用 TOP

引用:

波叔萬歲🎉
應該響深圳收一萬
曱甴吾敢去攞

的確呢兩樣先至人人受惠!
差餉就只益業主,企業資助就只益商家佬!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]