• 瀏覽: 9,027
  • 回覆: 103
  • 追帖: 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 cyjoe 於 2020-2-26 06:26 PM 發表

警隊OT, 每人賺10萬又點計?
林病打爛咁多香港人飯碗又點計?
攪跌香港股市、樓市又點計?

請用計算機同佢計清楚!   澳門派錢時會做呢D野咩!!   ...
黑暴話光復香港時代革命,攬炒及打爛香港人飯碗。E加唔認?冇恥到極點!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyjoe 於 2020-2-26 06:26 PM 發表

請用計算機同佢計清楚!   澳門派錢時會做呢D野咩!!   ...
建制成功爭取丶飯民只懂抽水

回覆 引用 TOP

其實呢份預算案係老早寫好派錢亦老早已知
Budget deficit 結果係乜? 稍為讀Econ 都知....首先inflation, 繼而inflationary monetary policies.....玩。 L完

Don't bother people for help without first trying to solve the problem yourself.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yellowobject 於 2020-2-26 06:20 PM 發表

$10000,最受惠應該係澳門賭場😂😂😂
馬會

回覆 引用 TOP

引用:

有曱甴

回覆 引用 TOP

香討大把蟈翻牆人士有得睇冇得袋
抵能死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fate3609 於 2020-2-26 06:19 PM 發表

前題要過左警隊加大開支先
一定要過左先?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lawkim888 於 2020-2-26 05:50 PM 發表

波叔萬歲🎉
尼D先係叫人人受惠,我尼種n無人仕等左N咁多年,今年先直接享受到財爺派糖
D,連暴徒學畜犯民都有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yellowobject 於 2020-2-26 06:20 PM 發表

$10000,最受惠應該係澳門賭場😂😂😂
你岩 除時幾分鐘冇晒

鋤爆狗會 凸=口=凸

回覆 引用 TOP

收左錢先啦!遲D一定個個冇工做,樓市跌,病毒摶到周圍都系!之后個個去來示威,咁系咪要多d警察维持秩序呀?所以政府咪要請多d警察,買多d武器囉!好正常呀!😂😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lawkim888 於 2020-2-26 05:50 PM 發表

波叔萬歲🎉
尼D先係叫人人受惠,我尼種n無人仕等左N咁多年,今年先直接享受到財爺派糖
搞到香港咁亂,點讚呀! 下下都要暴動 沙士先願做返少少野,依家垃圾政府 依條7婆!仲諗d卜街野 派1萬同大派警察福利掛抅! 真係賤

回覆 引用 TOP

.

回覆 引用 TOP

但泛民想阻派錢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]