• 瀏覽: 9,234
  • 回覆: 103
  • 追帖: 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 cyjoe 於 2020-2-26 06:26 PM 發表

警隊OT, 每人賺10萬又點計?
林病打爛咁多香港人飯碗又點計?
攪跌香港股市、樓市又點計?

請用計算機同佢計清楚!   澳門派錢時會做呢D野咩!!   ...
你咪撚攞著數呀
咁撚巴閉
不如你再呼籲下曱甴咪撚申請
齊上齊落
經濟圈自己搞撚掂唔使靠政府
仲有呀流濃咪撚去醫院呀

引用:
原帖由 天壇 於 2020-2-26 10:00 PM 發表

你咪撚攞著數呀
咁撚巴閉
不如你再呼籲下曱甴咪撚申請
齊上齊落
經濟圈自己搞撚掂唔使靠政府
仲有呀流濃咪撚去醫院呀

挑!  如果林病不是特首, 香港不知幾和平!!  正一攪屎棍!  
一萬蚊就想香港人忘記所有事, 香港永世難忘佢呀!

請勿輕信有關無牌代炒期貨服務!
有疑問請致電證監會查詢
/向證監會求助
電話2231 1222
(選取所需語言後按5字)
引用:
原帖由 cyjoe 於 2020-2-26 10:09 PM 發表

挑!  如果林病不是特首, 香港不知幾和平!!  正一攪屎棍!  
一萬蚊就想香港人忘記所有事, 香港永世難忘佢呀!

你只能夠話一萬蚊就想你忘記所有事
你永世難忘呀
有無問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyjoe 於 2020-2-26 06:26 PM 發表

警隊OT, 每人賺10萬又點計?
林病打爛咁多香港人飯碗又點計?
攪跌香港股市、樓市又點計?

請用計算機同佢計清楚!   澳門派錢時會做呢D野咩!!   ...
全港九新界所有商舖、交通燈、公共設施、地鐵被破壞,不同政見人士被打,被打死又點計,呢啲邊個做既,唔好再講歪理,乜春都話政府令你地做,唔好當我地跟你地咁岸九先得架😡😡😡

引用:
原帖由 雨中浪漫的老闆 於 2020-2-26 10:15 PM 發表

全港九新界所有商舖、交通燈、公共設施、地鐵被破壞,不同政見人士被打,被打死又點計,呢啲邊個做既,唔好再講歪理,乜春都話政府令你地做,唔好當我地跟你地咁岸九先得架😡😡😡 ...
咁巴弊就唔好比政府公務員出來遊行!  
連政府內部都出來遊行都管唔住!  想去管外界人仕?!
名符其實, "有雞仔唔管, 管麻鷹!"  

有疑問請致電證監會查詢
/向證監會求助
電話2231 1222
引用:
原帖由 Lawkim888 於 2020-2-26 06:33 PM 發表

唔好咁快讚佢住,仲要睇埋佢今次點樣登記,幾時先收到錢先好俾like佢😂不過給取左派4000蚊嘅經驗,今次又全民派應該唔會再柒多次
想多了,只會一次差過一次😎 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2020-2-26 06:34 PM 發表

最好係要有特區護照+身份證才有得派
特區護照係乜?bno?

回覆 引用 TOP

林病連向中央獻屎計攞分(搶救湖北香港人)份內部文件都洩密埋!
睇黎政府內部無一個支持佢, 個個都想捧佢走!

有疑問請致電證監會查詢
/向證監會求助
電話2231 1222

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 estateman 於 2020-2-26 09:47 PM 發表

應該響深圳收一萬
曱甴吾敢去攞
呢個係好建議👍

引用:
原帖由 bbq491 於 2020-2-26 06:55 PM 發表

香港有好多畜牲拎完錢反轉豬肚會變屎
而家剛剛宣布派錢,已經奄尖商瞞,班仆街曱甴等收埋錢又有彈藥出來搞事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwinbono 於 2020-2-26 07:07 PM 發表

黑暴破壞,兩間大學,數百商戶,幾千枝燈,幾萬個欄杆,幾十萬人飯碗被攬炒,條數又點計?扣返黃蟲曱甴果份出嚟就合理
呢啲就係曱甴思維啦,曱甴有骨氣就唔好攞吖,所以話曱甴暴係仆街真係無講錯😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 已檢舉 於 2020-2-26 07:41 PM 發表

支持將一萬元捐給受黑警打壓的年青人
有妄想症,食左藥未😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 estateman 於 2020-2-26 09:47 PM 發表

應該響深圳收一萬
曱甴吾敢去攞
如果曱甴夠膽去攞,佢哋會有個難忘回憶😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyjoe 於 2020-2-26 10:21 PM 發表

咁巴弊就唔好比政府公務員出來遊行!  
連政府內部都出來遊行都管唔住!  想去管外界人仕?!
名符其實, "有雞仔唔管, 管麻鷹!"   ...
我講緊暴徒破壞全港,你就講公務員遊行,咁佢地有無打市民、有無破壞公共設施、地鐵和商舖,如無,咁有乜問題,而你話乜春都話林鄭政府做成,唔通上述都係政做出來?清楚我問題未

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]