• 瀏覽: 9,291
  • 回覆: 103
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Lawkim888 於 2020-2-26 05:50 PM 發表

波叔萬歲🎉
尼D先係叫人人受惠,我尼種n無人仕等左N咁多年,今年先直接享受到財爺派糖
我一家四口,受惠不少

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyjoe 於 2020-2-26 06:26 PM 發表

警隊OT, 每人賺10萬又點計?
林病打爛咁多香港人飯碗又點計?
攪跌香港股市、樓市又點計?

請用計算機同佢計清楚!   澳門派錢時會做呢D野咩!!   ...
人地果警察的 ot錢咁易賺架!有本事你去賺丫,冇D死曱甴搞事咪5使用納稅人D錢去俾執行職務嘅警察OT錢,多得班死曱甴搞死香港

支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyjoe 於 2020-2-26 06:26 PM 發表

請用計算機同佢計清楚!   澳門派錢時會做呢D野咩!!   ...
係囉,班仆街黑暴攪到阿 sir咁辛苦,典計先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2020-2-26 06:34 PM 發表

最好係要有特區護照+身份證才有得派
已移民嘅逃兵都有
唔合理

引用:
原帖由 Justyhk 於 2020-2-26 06:36 PM 發表

咩呀

搞冧香港嘅明明係黑暴
呢啲死曱甴同死黑護個個顛倒是非連自己個腦都洗埋,明明係佢哋搞冧香港經濟,就講到自己好偉大咁喺度維護香港人,冇曱甴搞事又何來警察OT錢呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lawkim888 於 2020-2-26 05:50 PM 發表

波叔萬歲🎉
尼D先係叫人人受惠,我尼種n無人仕等左N咁多年,今年先直接享受到財爺派糖
仲要多謝埋林鄭
林鄭好波
波叔好波

回覆 引用 TOP

引用:

波叔萬歲🎉
me too

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晴朗心 於 2020-2-26 06:47 PM 發表

已移民嘅逃兵都有
唔合理
最好個個移民去老美,睇下班走狗去到老美有冇人睬你,人地老美當你班傻仔係狗乍!

香港有好多畜牲拎完錢反轉豬肚會變屎

引用:

警隊OT,都要多謝曱甴。好似我居住附近嘅警局,以前D警車多數泊咗係警局停車場,但係早一排旺嘅時候,無論日與夜都出曬9成警車,只係留幾架看門口咋!

不過而家D生意就好似少咗好多啦,睇嚟OT都賺少D。可能要疫症過後,曱甴再出嚟先至多返D生意啦

回覆 引用 TOP

波叔支持你

回覆 引用 TOP

引用:

點解D曱甴做埋咁多衰野出來,又唔肯認頭,又要亂屈落市民到?

回覆 引用 TOP

引用:

黑暴破壞,兩間大學,數百商戶,幾千枝燈,幾萬個欄杆,幾十萬人飯碗被攬炒,條數又點計?扣返黃蟲曱甴果份出嚟就合理

引用:

波叔萬歲🎉
知足常樂,如果人人噤諗就天下太平

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]