• 瀏覽: 5,534
  • 回覆: 101
  • 追帖: 4
懂的入貨

熱賣及精選
巳閱

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-2-26 10:40 AM 發表

巳閱
月你個死人頭

引用:
原帖由 朱笨笨 於 2020-2-26 10:46 AM 發表

月你個死人頭
你想點

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-2-26 10:48 AM 發表

你想點
你又想點

引用:
原帖由 朱笨笨 於 2020-2-26 10:49 AM 發表

你又想點
你兩個想點

引用:
原帖由 買大陸股等破產 於 2020-2-26 10:51 AM 發表

你兩個想點
都吾知你想點   又吾知跳跳想點

會計調查機構Bucephalus Research在Twitter上表示,聯想 (00992.HK) 疑似欺詐,在疫情爆發前集團第三季業績有一些令人擔憂的情況。 Bucephalus Research預告明日會將影片放到Youtube上。(mn/t)~ 阿思達克財經新聞 網址: www.aastocks.com                                                                         

引用:
原帖由 朱笨笨 於 2020-2-26 10:58 AM 發表

都吾知你想點   又吾知跳跳想點
我都唔知你想點

引用:
原帖由 panda88 於 2020-2-26 11:00 AM 發表

會計調查機構Bucephalus Research在Twitter上表示,聯想 (00992.HK) 疑似欺詐,在疫情爆發前集團第三季業績有一些令人擔憂的情況。 Bucephalus Research預告明日會將影片放到Youtube上。(mn/t)~ 阿思達克財經新聞 網址: www.aastocks.com                                                                         

2020-02-26 09:43:57 ...
惡意做空,熱錢在入貨

引用:
原帖由 買大陸股等破產 於 2020-2-26 10:39 AM 發表

懂的入貨
我只信大家樂

回覆 引用 TOP

執7261好過啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等破產 於 2020-2-26 11:04 AM 發表

惡意做空,熱錢在入貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等破產 於 2020-2-26 11:02 AM 發表

我都唔知你想點
小心D 大市只是反彈 要睇得短D

…這間機構上次就讓某公司股價一氣跌12%,而且現在還未放片,說是明天才放,聯想還有機會再來一次大跌…

雖然我認為早晚會升回…但起碼也要等看明天吧…

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]