• 瀏覽: 9,616
  • 回覆: 85
  • 追帖: 1
死幾千人叫控制到疫情?
其他國家幾十個都無~

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
又係中國係最大得益者?有冇新意架!

引用:
原帖由 ronnietsang 於 2020-2-26 07:09 PM 發表

因係上面處理疫情不力,仲全国大復工,果係全球擴散,777仲唔封关,熱帶地方都有菌,想夏天无事都幾難,袁國勇話一毫升口水有一亿個病毒, 要用愛滋伊波拉藥去医,今次仲嚴重过Sars ...
引用:
原帖由 ronnietsang 於 2020-2-26 07:09 PM 發表

因係上面處理疫情不力,仲全国大復工,果係全球擴散,777仲唔封关,熱帶地方都有菌,想夏天无事都幾難,袁國勇話一毫升口水有一亿個病毒, 要用愛滋伊波拉藥去医,今次仲嚴重过Sars ...
美股昨夜為什麼又崩盤,美國未必會蓋得住病毒的發源地是美國這個丑聞。

兩天前,世衛總干事譚塞德對伊朗提交的病毒樣本的判斷是什麼?

是跟中國沒有任何關系,跟武漢也沒有任何關系。

如果在中國,蝙蝠和穿山甲還能背背鍋,在伊朗,這兩樣東西,幾乎就不曾出現過在伊朗人的食譜上。

在伊朗投放病毒的人,可能在投放的時候,並沒有想到伊朗會那麼早,在一月末就切斷了所有跟中國的航空,結果導致伊朗爆發新冠疫情之后,從時間上根本跟中國的病毒擴散對不上關係,也就沒法污蔑成是中國擴散出來的。

意大利呢?為甚麼只有意大利爆發?法國德國呢?大量中國學生留學交流,這裡的中國遊客會少得過意大利咩?為何沒有在法國,德國,何蘭,西班牙,英國,匈牙利,葡萄牙,澳洲同時爆料?【世界傳媒不是說極高傳染性】咩?
為何不是以[幾何級數]上升,而是突然(只在)中國友好的國家突然爆發?

郵輪呢?中招的(不單只)鑽石公主号!在高傳染性的病毒,威士特丹號郵輪呢?被世界各國拒絕登陸而流浪大海幾個星期,為何沒有肺炎大爆發?!

所以,根本與中國無關!
中國以戰爭狀態應對疫情,得到世界各國認同(包括特朗普的口頭認同)。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大北997 於 2020-2-26 04:46 PM 發表

onL9 最嚴重地方叫控制住
樓主食左藥未
先生,你香港腦炎最嚴重未能控制住,來,乖,食藥先啦

引用:
原帖由 滴滴流彈 於 2020-2-26 08:41 PM 發表

先生,你香港腦炎最嚴重未能控制住,來,乖,食藥先啦
引用:

美股昨夜為什麼又崩盤,美國未必會蓋得住病毒的發源地是美國這個丑聞。

兩天前,世衛總干事譚塞德對伊朗提交的病毒樣本的判斷是什麼?

是跟中國沒有任何關系,跟武漢也沒有任何關系。

如果在中國,蝙蝠和穿山甲還能背背鍋,在伊朗,這兩樣東西,幾乎就不曾出現過在伊朗人的食譜上。

在伊朗投放病毒的人,可能在投放的時候,並沒有想到伊朗會那麼早,在一月末就切斷了所有跟中國的航空,結果導致伊朗爆發新冠疫情之后,從時間上根本跟中國的病毒擴散對不上關係,也就沒法污蔑成是中國擴散出來的。

意大利呢?為甚麼只有意大利爆發?法國德國呢?大量中國學生留學交流,這裡的中國遊客會少得過意大利咩?為何沒有在法國,德國,何蘭,西班牙,英國,匈牙利,葡萄牙,澳洲同時爆料?【世界傳媒不是說極高傳染性】咩?
為何不是以[幾何級數]上升,而是突然(只在)中國友好的國家突然爆發?

郵輪呢?中招的(不單只)鑽石公主号!在高傳染性的病毒,威士特丹號郵輪呢?被世界各國拒絕登陸而流浪大海幾個星期,為何沒有肺炎大爆發?!

所以,根本與中國無關!
中國以戰爭狀態應對疫情,得到世界各國認同(包括特朗普的口頭認同)。

何必聽人點紅點綠呢,要有獨立思考能力。
紅綠燈不是今天叫你們入貨咩?!

30000點gogogo!

回覆 引用 TOP

美國人真不要臉!真係陰莖⋯⋯陰莖。無䎵便無敵。

回覆 引用 TOP

老尾正一寄生虫

回覆 引用 TOP

你係咪講反話😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimmy0066 於 2020-2-26 08:40 PM 發表

又係中國係最大得益者?有冇新意架!
贏到開巷,無計啦。

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-2-26 08:55 AM 發表

世界資金走都走去印度越南臺灣啦!中美貿戰,中国貨去美国打稅百分二十……中国仲要爆武肺!封城封路,但阿爺托市,A股企在3000樓上,資金入去接貴貨咩!人地無咁儍!🤭🤭 ...
資金走去印度,越南,台灣?
你D錢呀?儍得咁凄涼嘅你?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 silanai 於 2020-2-26 05:36 PM 發表

只有中國話自己可以控制住疫情丶不過三歲小朋友都不信 🥺😌
蠢人唔識信的。

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827

回覆 引用 TOP

係買都黎香港買樓啦,港樓最保值,股災殺到仲買股

回覆 引用 TOP

明天轉升吧

回覆 引用 TOP

這两天好彩有人托住个市咋!如果唔系一定大股災。

提示:支持鍵盤翻頁左 右