• 瀏覽: 9,441
  • 回覆: 111
  • 追帖: 3
舊年已再三提醒買樓人士不如等多一兩年先入市,因為到時樓價實會跌,最少1成起標。

https://applink.discuss.com.hk/orbolZ4Jm4

跟住硬好話我害人不淺,阻人上車。

依家班硬好潛哂水,唔敢再出聲。

與豬朋狗友的投資組合 :)
-------------------------------------
得寶 x 1
德福 x 1
全城匯 x 1
環海東岸 x 1
港灣豪庭 x 1
啟德一號 x 2
龍譽 x 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 地地產產 於 2020-2-25 08:15 PM 發表

舊年已再三提醒買樓人士不如等多一兩年先入市,因為到時樓價實會跌,最少1成起標。
https://applink.discuss.com.hk/orbolZ4Jm4

跟住硬好話我害人不淺,阻人上車。

依家班硬好潛哂水,唔敢再出聲。 ...
人唔要面真係無敵
樓主過去往蹟往往為大家帶來笑話
樓主呢D人才唔做小丑真係浪費

冧L梗,硬好即管繼續渣吾好放

引用:
原帖由 aqaq123123 於 2020-2-25 08:58 PM 發表

冧L梗,硬好即管繼續渣吾好放
叫人衝自己鬆是常識吧.打手就水二手業主企硬反價.
等地慘商走先.

引用:
原帖由 shichendao 於 2020-2-25 09:05 PM 發表

等地慘商走先.
好多二手業主仲心大心细賣唔賣,到地產商有大盤出就後悔。

引用:
原帖由 shichendao 於 2020-2-25 09:05 PM 發表

等地慘商走先.
太多人轉按翻按,透支末來30年樓價價值套現,再幾何式疊上去,一失業或吾夠水頂住,輸到佢入血

引用:
原帖由 aqaq123123 於 2020-2-25 09:11 PM 發表

太多人轉按翻按,透支末來30年樓價價值套現,再幾何式疊上去,一失業或吾夠水頂住,輸到佢入血
即係近年高位套現再疊投資盤,等佢炒樓輸到佢入血抵佢仆街

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aqaq123123 於 2020-2-25 09:11 PM 發表

風來了,豬都識飛.而家風停了.飛天豬下場會如何.

引用:
原帖由 野人1 於 2020-2-25 09:10 PM 發表

上年六月之後..地產商加加埋埋成年無數返,我就吾信可以1年以上吾套現推大貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shichendao 於 2020-2-25 09:17 PM 發表

風來了,豬都識飛.而家風停了.飛天豬下場會如何.
放租都無用經濟差吾值租,個個月收完租再貼幾成先夠供,又眼白白睇住個價陰陰跌

引用:
原帖由 bloodkid 於 2020-2-25 08:34 PM 發表

人唔要面真係無敵
樓主過去往蹟往往為大家帶來笑話
樓主呢D人才唔做小丑真係浪費
人無恥果然無敵。

之前係咁吹叫人入市,依家樓市終於跌左就轉移視線

-------------------------------------
得寶 x 1
德福 x 1
全城匯 x 1
環海東岸 x 1
港灣豪庭 x 1
啟德一號 x 2
龍譽 x 1
引用:
原帖由 野人1 於 2020-2-25 09:10 PM 發表

個啲業主呢個時候仲心大心細?

得寶 x 1
德福 x 1
全城匯 x 1
環海東岸 x 1
港灣豪庭 x 1
啟德一號 x 2
龍譽 x 1

回覆 引用 TOP

成班冇樓人士係到圍爐取暖🥶🥶

引用:
原帖由 地地產產 於 2020-2-25 09:21 PM 發表

人無恥果然無敵。

之前係咁吹叫人入市,依家樓市終於跌左就轉移視線
柒過西
你搵到我出過帖叫人入市我捐1萬做善事
搵唔到你捐

引用:
原帖由 bloodkid 於 2020-2-25 09:28 PM 發表

柒過西
你搵到我出過帖叫人入市我捐1萬做善事
搵唔到你捐
師兄好嘢!
Sep-2013 to Mar-2015 CCL
🤣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]