• 瀏覽: 9,273
  • 回覆: 183
  • 追帖: 2
接近500尺、望海

想買黎送比外父外母住

個海景好靚,但夜晚應該黑媽媽?

我係幾鐘意,大家覺得值唔值?

熱賣及精選
當然吾值

抄米米架:晚上黑媽媽

如果以麗城為基數,當你港島+10%,新D+10%,海+10%,得一房-10%,西-20%
即600萬只值。以上系米米個人公式,同平日發表市場公式吾同

又西,又黑,只是個區貴,又吾系方便,預期有卡屎但根本冇,同人一架𨋢,有D要先上平台…

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-25 04:14 PM 發表

當然吾值

如果以麗城為基數,當你港島+10%,新D+10%,海+10%,得一房-10%,西-20%

又西,又黑,只是個區貴,又吾系方便,預期有卡屎但根本冇,同人一架𨋢,有D要先上平台… ...
兩老都唔介意,只求退休生活。果到好岩退休,又有卡士。
而且1000萬500尺望咁大個海,咁都唔值?

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-25 04:11 PM 發表

接近500尺、望海

想買黎送比外父外母住

個海景好靚,但夜晚應該黑媽媽?

我係幾鐘意,大家覺得值唔值?
我唔會好似 D 仆街咁缺德,咒人死老豆老母。

我祝佢地兩老身體健康,長命百歲。

回覆 引用 TOP

兩大巨頭再次交鋒
今次鹿死誰手?

回覆 引用 TOP

夠住就得

回覆 引用 TOP

10m 買曼山兩房/愛海頌比較好

引用:
原帖由 二次大戰5555 於 2020-2-25 04:48 PM 發表

兩老對香港仔果頭有情意結

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-25 04:14 PM 發表

當然吾值

又西,又黑,只是個區貴,又吾系方便,預期有卡屎但根本冇,同人一架𨋢,有D要先上平台… ...
又做數,on 卵九

回覆 引用 TOP

退休丶半退50OUT以后有米就去外國喇

引用:
原帖由 二次大戰5555 於 2020-2-25 04:48 PM 發表

又細,每層走廊超窄,同人一架𨋢,H只是望泓景
AB根本個海好遠,好似今日有煙霞又收吾足貨,又混在兩房堆,同埋細房細放不下大床

小心,好多曱甴。每半年一定要找滅蟲公司

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-25 04:56 PM 發表

退休丶半退50OUT以后有米就去外國喇
有錢在香港退休也不錯呀! 年紀大才去外國生活?年輕時曾在外國生活徐外 !
好多老人家住兩年已經頂吾順要返香港啦!

http://edwardchankk.blogspot.com/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢個大大 於 2020-2-25 05:04 PM 發表

小心,好多曱甴。每半年一定要找滅蟲公司
咁可能度度都有,未必系間屋嘅問題,要勤力清潔
除非蚊蟲就系屋丸問題,近山丶山景最廢

回覆 引用 TOP

南昌海景一房都1000萬啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]