• 瀏覽: 9,953
  • 回覆: 16
引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-25 04:14 PM 發表

當然吾值

抄米米架:晚上黑媽媽

如果以麗城為基數,當你港島+10%,新D+10%,海+10%,得一房-10%,西-20%
即600萬只值。以上系米米個人公式,同平日發表市場公式吾同

又西,又黑,只是個區貴,又吾系方便,預期有卡屎但根本冇,同人一架𨋢,有D要先上平台… ...
又做數,on 卵九

熱賣及精選
引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-25 06:59 PM 發表

有車都要揸好麻煩
唔麻煩,你都唔識揸。你都係俾人揸啦

引用:
原帖由 雨可可 於 2020-2-25 10:13 PM 發表

米兄,N年後地鐵通車有冇hope value a?
💩米伯伯on卵九,剩L係識得做

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-26 06:52 PM 發表

吾系嫁,如果兩架𨋢超過40戶就碰面機會高
咁啟德荒一定好易同人一架𨋢啦,咁多戶人一座
美孚就真係好少同人一架𨋢。不過其實同人一架𨋢冇乜問題,除非自己太樣衰或者有臭味怕比人笑啦 有D人太冇自信亦都好怕見人,要食藥

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-27 10:02 AM 發表

美孚咁多戶怎會少同人一架𨋢?
美孚一座得19-20層有啲仲係5樓開始的,每座戶數少過啟德好多 好少人出入

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-27 11:33 AM 發表

都話傳統湯房無產
真係無產?💩米有產就冚家鏟

引用:
原帖由 前晚豐滿的烈女 於 2020-2-27 11:30 AM 發表

第一次聽麗城同貝沙灣比較!
下次有人問凱旋門,唔知佢會唔會去比較下
人無恥就無敵,💩米係表表者

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-27 05:30 PM 發表

系呀,完全系卡屎作祟。
凱旋門吾向海一冇事處,向海得個海,吾值,而且望一年都厭
向海得個海,向山得個山,向天得個天
💩米知唔知自己噏乜九野

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-28 12:12 PM 發表

真豪宅:凱旋門中半山向海丶新界吼屎(山頂南區我地住傳統湯房買不起)
國際級真豪宅:澳洲海邊吼屎丶法國古堡丶歐式大宅
Cheap住:荃灣最正
長線收租:800萬以下,管你二以下,交通方便(吾好以為西裝友老C一定好)
短炒:任何地區低水貨,一切只是入價把戲
...
好一個冇產未入場的樓市專家

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-28 01:26 PM 發表

傳統湯房無產吾可以討論?
無產專家,青山出嚟柒

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-28 01:42 PM 發表

大坑主要分一梯兩伙,瑞士丶康馨丶愉富丶大寶果D,但全部望出去一系西一系根本吾靚即系"除非你個景一絕先要一定買你傘,咁先吾系四面牆咁簡單"。格局同華景山莊丶火炭半山一樣,分別只是冇左大坑兩粒字。

其他一梯四丶六伙,咩高景光明大坑一果D,以中細單位為主,只是為住大坑而住嘅人買。

既然區內OUT樓都冇特別之下,咁名門上林分別只是IN(但IN根本區區都有)

反而跑馬地有特色,因 ...
無產專家當正自己度度都住過,影D靚景出嚟俾大家欣賞下啦

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-28 01:57 PM 發表

cheap就是好, 因為貴果d都無特別
啟德荒真係冇特別,貴買俾地產商賺盡未來十年升幅。唯有蝕錢盡快離場 無產💩米就醒啦,冇買到高溢價啟德荒

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-28 02:58 PM 發表

價值從來係另一回事, 乜阿伯吾知/分吾清
無產未入場樓市專家💩米請解釋下

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-28 03:50 PM 發表

有私人司機便可(要靚仔高大年青穿全套西裝奴性重人工低於市價)
💩米唔識揸車要俾人揸

無產,永不入市,不過自以為係樓市專家

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]