• 瀏覽: 9,576
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
星期1
玄學術數
天干地支屬土
貴末日-跌

熱賣及精選
術數好準

回覆 引用 TOP

問咗大師未

今周每日股市走勢預測,周一(丁酉日)屬天干屬火地支屬金,火剋金之局,走勢向好;周二(戊戌日)是天干地支皆屬土,全土之局,反覆上落。至於周三(己亥日)為天干屬土地支屬水,土剋水之局,反覆偏軟;周四(庚子日)是天干屬金地支屬水,金生水之局,好淡爭持,先升後回。最後,周五(辛丑日)為天干屬金地支屬土,土生金之局,止跌回升。

訊匯證券行政總裁 沈振盈

大家識買

回覆 引用 TOP

道期-600

要25000先有支持

引用:
原帖由 股壇小丑1 於 2020-2-24 04:37 PM 發表

問咗大師未
我都識術數,你可以稱呼我叫大師

引用:
原帖由 股壇小丑1 於 2020-2-24 04:39 PM 發表

今周每日股市走勢預測,周一(丁酉日)屬天干屬火地支屬金,火剋金之局,走勢向好;周二(戊戌日)是天干地支皆屬土,全土之局,反覆上落。至於周三(己亥日)為天干屬土地支屬水,土剋水之局,反覆偏軟;周四(庚子日)是天干屬金地支屬水,金生水之局,好淡爭持,先升後回。最後,周五(辛丑日)為天干屬金地支屬土,土生金之局,止跌回升。

訊匯證券行政總裁 沈振盈 :sm ...
笑咩笑
明天根本唔係戊戌日
你信佢定信我?你講

https://hk.investing.com/indices/indices-futures

恆指期貸繼續下跌565點, 而家報26,634

比現貨26,820 低水186點

引用:
原帖由 markchan720 於 2020-2-24 04:43 PM 發表

要25000先有支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ~JW 於 2020-2-24 04:42 PM 發表

道期-600
今晚1千都有機會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DSMC 於 2020-2-24 04:44 PM 發表

https://hk.investing.com/indices/indices-futures

恆指期貸繼續下跌565點, 而家報26,634

比現貨26,820 低水186點
哈哈
岩啦
跌呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股壇小丑1 於 2020-2-24 04:39 PM 發表

訊匯證券行政總裁 沈振盈 :sm ...
佢仲話今日係丁酉日
所以咪搞到升跌錯晒囉
亂晒大龍,唉,信我好過啦

回覆 引用 TOP

行為上來看, 有錢賺又睇唔透, 正常人都會沽, 可況美股升佐好多,引發大量獲利盤有乜出奇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]