• 瀏覽: 11,472
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
買樓前問銀行按揭,想問呢間銀行果間銀行,banker 都唔想答,只係比張咭片你,買左樓就搵佢

但買左樓之後,地產代理refer 一d banker 比你,果d banker 係咁sale 你,d banker 知你買左樓,好主動咁搵你

原來買樓前和買樓後,問按揭係可以差好遠

熱賣及精選
行過路邊sell 電話plan既檔口,俾佢知道你未買電話會唔會理你。

樓主, 你問到邊到最好 offer, 我暫時見 citibank 最好

回覆 引用 TOP

正常,但我嗰時買過的2間屋,即使買前買後,d銀行友都算差唔多,但出左offer後就會比較積極Lur您去confirm

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 norman001 於 2020-2-21 11:54 PM 發表

買樓前問銀行按揭,想問呢間銀行果間銀行,banker 都唔想答,只係比張咭片你,買左樓就搵佢

但買左樓之後,地產代理refer 一d banker 比你,果d banker 係咁sale 你,d banker 知你買左樓,好主動咁搵你

原來買樓前和買樓後,問按揭係可以差好遠 ...
咁你買咗樓反正都做按揭
唔係得個口Up Up
人哋咪show 你囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 norman001 於 2020-2-21 11:54 PM 發表

唉,大地主要出貨,C老闆吩咐蝦所有兵蟹將都要打鑼打鼓,信佢一成,雙目失明!😀😀

好現實,你已買樓是實客,你未買樓只會比人當運吉,不只bankers,而家各行各業的sales都係咁

引用:
原帖由 地獄邊緣的豬🐷 於 2020-2-22 11:07 AM 發表

好現實,你已買樓是實客,你未買樓只會比人當運吉,不只bankers,而家各行各業的sales都係咁
重點在此........

唔一定
我之前買,佢地都懶得理我
不過我借好少,30%左右

回覆 引用 TOP

引用:

你買咩樓 有 banker搵你咁巴閉? 有冇大馬莎入股?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 angelayee 於 2020-2-22 11:51 AM 發表

重點在此........
咪就係囉

回覆 引用 TOP

有樓同冇樓身份都可以差好遠!

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2020-2-22 01:35 PM 發表

有樓同冇樓身份都可以差好遠!
條友膠膠地

回覆 引用 TOP

各行各業的sales都係咁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右