• 瀏覽: 7,144
  • 回覆: 81
CCL 之前連升4星期, 全部淡友出黎話係未反映
今日終於 大跌左 0.04!!!!!!!!
好多淡淡話大西北一定死得快
岩岩睇埋中原新聞, 尚悅三百幾尺, 跌穿5球!!!!!! 業主大劈價
但原來睇番D成交.... 都成萬三四蚊尺.... 跌? 邊有減過?

熱賣及精選
等左十幾年既沙士2.0,
已經大跌0.04點正式見真章,
機會來了,可一不可再,
相信原淡淡未來將會洶湧搶貨。

回覆 引用 TOP

淡淡終於可以渡過過歡樂既1個星期  

回覆 引用 TOP

0.04

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2020-2-21 04:31 PM 發表

0.04
跌就係跌, 唔好理幾多
你係咪想逼死D淡淡

成日話淡淡無樓,點會咁易迫死?反而上年"鳩"按上車嗰班硬膠好真係隨時失業斷供

引用:
原帖由 五毛尋回犬 於 2020-2-21 04:43 PM 發表

成日話淡淡無樓,點會咁易迫死?反而上年"鳩"按上車嗰班硬膠好真係隨時失業斷供
係喇係喇
今個禮拜你威威

其實要買好買,....

引用:
原帖由 初生之犢不懼虎 於 2020-2-21 04:44 PM 發表

係喇係喇
今個禮拜你威威
好似你威啲喎!你估會跌少少,咁快唔記得!

https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

引用:
原帖由 tungtungo 於 2020-2-21 04:49 PM 發表

其實要買好買,....
民生盤, 硬過鐵
所謂劈價盤, 絕大部份係投資型豪宅

引用:
原帖由 初生之犢不懼虎 於 2020-2-21 04:51 PM 發表

民生盤, 硬過鐵
所謂劈價盤, 絕大部份係投資型豪宅
你岩,就算劈一千萬我都買唔起

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 五毛尋回犬 於 2020-2-21 04:51 PM 發表

好似你威啲喎!你估會跌少少,咁快唔記得!

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28883865&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy
估唔到少到咁.... 我都唔好意思提呀

你知唔知咩叫升間廠 跌粒糖

回覆 引用 TOP

0.04一個下午茶都够

回覆 引用 TOP

我份人好公道, 我睇2月田土廳成交呎價...真係跌左咩?! (事事懷疑)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]