• 瀏覽: 7,154
  • 回覆: 81
引用:
原帖由 初生之犢不懼虎 於 2020-2-21 07:28 PM 發表

一陣就有淡淡出黎話樓下用左幾百萬裝修
你小心d
調返轉wo,我有裝修,樓下冇.

利伸:2間都睇過

熱賣及精選
fake index, always

回覆 引用 TOP

又到月尾,租租又有得做善事交租業主

相反CCL竟然大跌左0.04,硬好個個要破產😊

維穩至上。 政治先行。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中忽然賤嘴 於 2020-2-21 07:29 PM 發表

調返轉wo,我有裝修,樓下冇.

利伸:2間都睇過
咁淡淡話你要花錢拆裝修
淡淡又羸

回覆 引用 TOP

繼續自我安慰

回覆 引用 TOP

大西北必死係正常

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 初生之犢不懼虎 於 2020-2-21 04:20 PM 發表

CCL 之前連升4星期, 全部淡友出黎話係未反映
今日終於 大跌左 0.04!!!!!!!!
好多淡淡話大西北一定死得快
岩岩睇埋中原新聞, 尚悅三百幾尺, 跌穿5球!!!!!! 業主大劈價
但原來睇番D成交.... 都成萬三四蚊尺.... 跌? 邊有減過?
...
唉,大地主要出貨,C老闆吩咐所有手足都要打鑼打鼓,但呢個同業出埋咁嘅廣告,叫人點做嘢好?😖😖

引用:
原帖由 初生之犢不懼虎 於 2020-2-21 04:20 PM 發表

岩岩睇埋中原新聞, 尚悅三百幾尺, 跌穿5球!!!!!! 業主大劈價
但原來睇番D成交.... 都成萬三四蚊尺.... 跌? 邊有減過?
...
減左價啦
佢哋係等離島價

你出豉油我出雞,點都點乾你,順便跳番 part 舞先,呵呵!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LUNDO 於 2020-2-21 08:26 PM 發表

唉,大地主要出貨,C老闆吩咐所有手足都要打鑼打鼓,但呢個同業出埋咁嘅廣告,叫人點做嘢好?😖😖
咪又係登廣告左右交手,你信你会買到咩

你出豉油我出雞,點都點乾你,順便跳番 part 舞先,呵呵!!

回覆 引用 TOP

引用:

...
咁叫劈價

回覆 引用 TOP

香港島先會大跌

回覆 引用 TOP

大鑊了

回覆 引用 TOP

睇吓金價、就知市場幾興奮、你仲係個井下面叫市好、正

回覆 引用 TOP

起碼要劈三四成

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右