• 瀏覽: 3,356
  • 回覆: 40
  • 追帖: 2
大户好鐘意佢

熱賣及精選
老千

鄉土股神
引用:
原帖由 番鼠bb 於 2020-2-21 01:03 PM 發表

老千
好股唔怕長揸

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-2-21 01:03 PM 發表

好股唔怕長揸
等跌到1蚊先長揸....

引用:
原帖由 阿峰~ 於 2020-2-21 01:04 PM 發表

等跌到1蚊先長揸....
0機會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-2-21 01:03 PM 發表

好股唔怕長揸
少左人化妝。。。都幾難升

鄉土股神
又係賭股  果一招  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2020-2-21 01:05 PM 發表

少左人化妝。。。都幾難升
睇將來

回覆 引用 TOP

行先

回覆 引用 TOP

行先?

日日賣幾百盒口罩賺到哈哈笑

本身呢間公司係狂賺的。只要控制支出。捱到2021身家倍增股來的

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-2-21 01:02 PM 發表

大户好鐘意佢
證明你無毒過輸.....

呢D叫做唇膏估........經濟唔好, D女要保住份工, 要買D cheap野打扮下tum下老細防止被炒

「唇膏指數」由美國化妝品集團Estée Lauder(雅詩蘭黛)前主席Leonard Lauder提出, 2000年初時科網股泡沫爆破,他留意到當時唇膏銷情不跌反升,分析消費者在經濟不景時,會購買較便宜的唇膏,代替其他貴價奢侈品。

災自北方來, 有名襠遭殃, 先搞冧a股, 再搞冧冥幣,  連累港恒指, 仲想瀨外g, 5毛滿天飛, 當股民on9?

又曰: 莫道石人一隻眼, 貶值民幣天下反...
引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-2-21 01:07 PM 發表

行先?
10年低位, 跌唔落都唔出奇丫

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CCPEVE 於 2020-2-21 01:24 PM 發表

證明你無毒過輸.....

呢D叫做唇膏估........經濟唔好, D女要保住份工, 要買D cheap野打扮下tum下老細防止被炒

「唇膏指數」由美國化妝品集團Estée Lauder(雅詩蘭黛)前主席Leonard Lauder提出, 2000年初時科網股泡沫爆破,他留意到當時唇膏銷情不跌反升,分析消費者在經濟不景時,會購買較便宜的唇膏,代替其他貴價奢侈 ...
證明大户對佢甘信心,而且老细有隻馬王 美麗傳承 養佢全家

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]