• 瀏覽: 3,650
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 前期小小樹枝 於 2020-2-21 01:08 PM 發表

日日賣幾百盒口罩賺到哈哈笑
想買都搶唔到, 之後先知原來佢抽籤果D係中童口罩喇, 仲要一包得幾個,
吊, 當寶咁

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港膠液所 於 2020-2-21 01:12 PM 發表

本身呢間公司係狂賺的。只要控制支出。捱到2021身家倍增股來的
我有貨。$1.45。
死都唔賣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CCPEVE 於 2020-2-21 01:24 PM 發表

證明你無毒過輸.....

呢D叫做唇膏估........經濟唔好, D女要保住份工, 要買D cheap野打扮下tum下老細防止被炒

「唇膏指數」由美國化妝品集團Estée Lauder(雅詩蘭黛)前主席Leonard Lauder提出, 2000年初時科網股泡沫爆破,他留意到當時唇膏銷情不跌反升,分析消費者在經濟不景時,會購買較便宜的唇膏,代替其他貴價奢侈 ...
現在大家帶了口罩。用眼影啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-2-21 01:02 PM 發表

大户好鐘意佢
市場上錢太多

回覆 引用 TOP

傳中央撐

回覆 引用 TOP

3月見$1.3 4月見$1, 到時我幫你接蟹貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CCPEVE 於 2020-2-21 01:24 PM 發表

呢D叫做唇膏估........經濟唔好, D女要保住份工, 要買D cheap野打扮下tum下老細防止被炒

「唇膏指數」由美國化妝品集團Estée Lauder(雅詩蘭黛)前主席Leonard Lauder提出, 2000年初時科網股泡沫爆破,他留意到當時唇膏銷情不跌反升,分析消費者在經濟不景時,會購買較便宜的唇膏,代替其他貴價奢侈 ...
interesting.
let me fact check

回覆 引用 TOP

咪同賭股一樣,停業大升

回覆 引用 TOP

同李柱銘個仔離婚係超利好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-2-21 01:03 PM 發表

好股唔怕長揸
股價已回落好多,啲人都係入定貨,等疫症過後一定倍升,而且有9厘息,長揸都無壞!

何解日日升呢

回覆 引用 TOP

做女人生意最好賺

回覆 引用 TOP

引用:

個個戴口罩仲點會買唇膏啊。。。係都買bra喇

鄉土股神

回覆 引用 TOP

我覺得今年年中有機會見 1 蚊
引用:
原帖由 阿峰~ 於 2020-2-21 01:04 PM 發表

等跌到1蚊先長揸....

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧

回覆 引用 TOP

個女返娘家幫手開檔

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]