• 瀏覽: 6,144
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
美聯儲已經表明repo market會放四月完全收回,即係到時balance sheet剩返3.7萬億,兩個月收水幾萬億港幣

熱賣及精選
現時買債不買股

回覆 引用 TOP

定D黎,,茅事ge

不要高位唔識走

回覆 引用 TOP

仲會唔會 KILL姨四

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-2-21 09:18 AM 發表

仲會唔會 KILL姨四
你睇老美D數據就知無乜可能

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-2-21 09:18 AM 發表

仲會唔會 KILL姨四
鮑威爾亦都做得好差

回覆 引用 TOP

但係而家大爆升V彈緊,樓豬是否燈了?

自己諗清楚而家走唔走,勸就勸左

而家走就央行俾錢你洗,遲D走就你送錢俾央行

美聯儲一走,大家就成手蟹貨

回覆 引用 TOP

現時唔走就要預左央行收水

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maskaki 於 2020-2-21 09:23 AM 發表

而家走就央行俾錢你洗,遲D走就你送錢俾央行
點解大戶咁好人, 成日搵位你地走

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-2-21 09:36 AM 發表

點解大戶咁好人, 成日搵位你地走
央行同大戶係兩班人,大戶自己都要走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maskaki 於 2020-2-21 09:16 AM 發表

美聯儲已經表明repo market會放四月完全收回,即係到時balance sheet剩返3.7萬億,兩個月收水幾萬億港幣
美聯儲已經睇到股市泡沫,再唔做嘢,恐怕仲太獲

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]