• 瀏覽: 6,692
  • 回覆: 64
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 大粒星門大欺客 於 2020-2-20 09:29 AM 發表

平得5萬已經要爭😩

疫情雖明顯影響樓市氣氛,但大批準買家等待平價盤出現,低水盤仍獲注視,荃灣翠豐臺一個兩房單位日前火速獲承接。美聯物業首席聯席區域經理梁仲維表示,翠豐臺3座中層B室,單實用面積424平方呎,屬2房間隔,單位擁基本裝修,加上價錢合理,放盤僅3小時,即吸引5組客爭相睇樓,最後由一位區內客以625萬元購入。該單位原叫價630萬元,是次僅輕微減價5萬元,現折合實用呎價約14,741元。 ...
C老闆吩咐所有蝦兵蟹將都要打鑼打鼓,話之你!😩😩

熱賣及精選
引用:
原帖由 初生之犢不懼虎 於 2020-2-20 11:48 AM 發表

喺你眼中樓係用黎睇升跌, 唔係攞黎住?
有需要就要買黎住架啦大佬
好多人用來放租,而吾係自住,所以越來越高

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LUNDO 於 2020-2-20 11:48 AM 發表

C老闆吩咐所有蝦兵蟹將都要打鑼打鼓,話之你!😩😩
當然。晤通無成交重白出糧?當然點都要做番d野出來!

某日有幾首外太空船到了地球, 分別寫了報句:
1號 太空船降落在沙漠地區, 就報告地球全是沙漠....冇山冇水冇人......
2號 太空船降落在海洋地區, 就報告地球全是水....冇山冇沙冇人冇空氣......

做人如此片面, 只睇自己想睇的野......眼光只會更短小

回覆 引用 TOP

好少人提起呢個屋苑, 係因為放盤少定係性價比低

回覆 引用 TOP

D投資佬買來收租不知幾開心
香港地咁多人,市場大把需求啦

引用:
原帖由 rainyday0509 於 2020-2-20 01:05 PM 發表

D投資佬買來收租不知幾開心
香港地咁多人,市場大把需求啦
投資都荃中喇
翠丰多數自住,以夾心階層區內分支月入中下3040OUT人士為主

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 toothlady 於 2020-2-20 09:58 AM 發表

翠豐臺麻麻地
高層好開揚 幾好呀

引用:
原帖由 I77ll 於 2020-2-20 01:30 PM 發表

高層好開揚 幾好呀
三房冇一千呎,同人一架𨋢,OUT,冇乜景只是普通開揚

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-20 01:35 PM 發表

三房冇一千呎,同人一架𨋢,OUT,冇乜景只是普通開揚
我年薪唔過百萬   有得住我已經好滿足

引用:
原帖由 I77ll 於 2020-2-20 01:35 PM 發表

我年薪唔過百萬   有得住我已經好滿足
咁cheap住都要有少少要求:

550日字明廁廚
附近冇乜人
直接去地下,cheap住唯有同人一架𨋢,但起碼要大未至於超迫
東南高層開揚
IN
附近多的士

一把打醒

回覆 引用 TOP

翠丰月海名逸翁雅藍澄cheap住都炎cheap

回覆 引用 TOP

盈翠又漏水,OUT,同人一架𨋢仲要先上平台,冇露台
Cheap住都吾及格

引用:
原帖由 I77ll 於 2020-2-20 01:30 PM 發表

高層好開揚 幾好呀
望廠之嘛傘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 toothlady 於 2020-2-20 09:58 AM 發表

翠豐臺麻麻地
位置問題?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右