• 瀏覽: 12,182
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1

太古城中招,我作為香港人,我會係關心有冇事,有冇野需要幫手

但上面呢位人兄回覆果句,真心有點心寒,點解中產就係抵死?

自己廢上唔到車,就去咒人,有冇咁冇品?

熱賣及精選
香討都大把呢d黑心廢淡

引用:
原帖由 初生之犢不懼虎 於 2020-2-16 11:25 PM 發表

香討都大把呢d黑心廢淡
真係cls
有咩野會令人咒人去死

硬膠好都幾好幻想力,點睇到條友好恨上車?

因為買到樓的中產得罪了 這冚家產

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
C:\Users\Desktop\爸爸的文件夾\新增資料夾\新增資料夾\新增資料夾\新增資料夾\新增資料夾\新增資料夾\不要開
引用:
原帖由 玩淡俠 於 2020-2-16 11:21 PM 發表

自己廢上唔到車,就去咒人,有冇咁冇品? ...
正常有腦就唔會做曱甴啦.
人生輸家以為重新洗牌就有出頭天, 又唔明垃圾喺任何一個環境都係垃圾呢個道理.

樓主講得好,不用理會失敗者的留言

金錢不能代表一切^,^但能令您雍有一切^,^

回覆 引用 TOP

憎人富貴厭人貧,時下好多香港人都係咁,個個自命都係政治高手,反正府,誰不知俾人洗腦。最近睇森美就知幾7,全面封關不過唔可以封佢老豆老母。

乜?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DZDD 於 2020-2-16 11:58 PM 發表

正常有腦就唔會做曱甴啦.
人生輸家以為重新洗牌就有出頭天, 又唔明垃圾喺任何一個環境都係垃圾呢個道理.
洗牌後再做一次垃圾

引用:
原帖由 佬分三勢 於 2020-2-16 11:57 PM 發表

條友藍上腦殘,香討見唔少 害死香港
人一黃,腦便殘。

引用:
原帖由 玩淡俠 於 2020-2-16 11:21 PM 發表

自己廢上唔到車,就去咒人,有冇咁冇品? ...
唔L係呀...黃畜D行為仲未見慣咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 五毛尋回犬 於 2020-2-16 11:35 PM 發表

硬膠好都幾好幻想力,點睇到條友好恨上車?
唔通恨做乞衣?

引用:
原帖由 火燎森 於 2020-2-17 01:36 AM 發表

唔通恨做乞衣?
我都廢事覆呢條傻西

thanks bro

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]