• 瀏覽: 13,564
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
今日電視話康城係孤島中的孤島,各位點睇

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-2-13 10:20 PM 發表

比你捕鑊,日出康城真係咁唔吃香?
等日出AA出來回答

日出AA即刻走出嚟

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-13 10:31 PM 發表

樓主係天水圍窮鬼專踩d佢買唔起既盤

睇下樓主如何選擇性報道
日出大部分工程都會延遲,大L鑊

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-13 10:35 PM 發表

全港最值得投資嘅地方之一,難得樓主推介個節目,建議上tvb網睇返個今集個節目就知有幾值得。
大家真係要睇番,小心AA吹大日出垃圾城

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-2-13 10:41 PM 發表

天水圍我有研究過,確實好差
都好過日出垃圾城,節目話日出自己製做好多垃圾出嚟

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-14 11:37 AM 發表

阿伯出嘅post
未見過💩米伯伯嘅post 嘅

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-14 12:19 PM 發表

佢死阿伯除左最窮既天水圍同美孚,邊到都仇嫁啦
睇下最近邊個得罪佢,佢咪唱邊到
💩米伯伯都好仇將軍澳同日出架,說謊的傻仔

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-14 08:08 PM 發表

條友仲要買左天水圍之中最偏僻嘅濕地新盤
WSP環境優美,鳥雨花香。日出垃圾城無得比

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-2-14 08:29 PM 發表

天水圍天線盤
度度都有天線

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-14 08:42 PM 發表

佢自己係要出黎比人恥笑
住日出垃圾城就真係笑死人

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-2-15 08:22 PM 發表

果度咪仲濕?多唔多蚊?
WSP 不近山,唔濕又冇乜蚊。日出在山谷中,好濕又多蚊

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]