• 瀏覽: 13,566
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 edwwin 於 2020-2-13 10:20 PM 發表

比你捕鑊,日出康城真係咁唔吃香?
因為阿伯仇TKO架

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-2-13 10:41 PM 發表

天水圍我有研究過,確實好差
天水圍好L垃圾。。。。同荃灣差唔多

引用:
原帖由 一個壞咗嘅城市 於 2020-2-14 12:15 PM 發表

天水圍好L垃圾。。。。同荃灣差唔多
冇錯!

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-14 11:37 AM 發表

因為阿伯仇TKO架
佢死阿伯除左最窮既天水圍同美孚,邊到都仇嫁啦
睇下最近邊個得罪佢,佢咪唱邊到

引用:
原帖由 hesheit111 於 2020-2-14 01:26 AM 發表

開荒個D康城人真係好犀利...........個度依家真係乜都無........
不過商場應該唔會遲太多,始終要租出去搵錢,有左跨灣大橋後就會好方便!

Marini 好定 Sky to Sea 好?
睇片好似 Marini 有多小小豪宅感覺,Sky to Sea個海景應該幾靚,不過D料應該差D... ...
長實你預左會平D但品質會差
可能一尺平1000都唔定

康城之中品質一定會德豐最好,最豪宅feel
晉海都冇咁靚

可以現場去比較下,第五期malibe同第九期marini都係會德豐,malibe係日出康城討論區投票公認起好哂之中最靚,而marini你可以預計再靚malibe少少

長實就預左平少少,但簡向海都係預左貴

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-2-14 11:37 AM 發表

阿伯出嘅post
未見過💩米伯伯嘅post 嘅

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-14 12:19 PM 發表

佢死阿伯除左最窮既天水圍同美孚,邊到都仇嫁啦
睇下最近邊個得罪佢,佢咪唱邊到
💩米伯伯都好仇將軍澳同日出架,說謊的傻仔

黎緊康城仲大把地出,周邊又拎黎起樓 點會升多$2000呀

回覆 引用 TOP

好多新移民少婦睇就真

回覆 引用 TOP

買唔買到米同厠紙?

大丈夫
性情如火
力拔山河

回覆 引用 TOP

香港有邊度無潛力架😂😂
aa心目中,每個盤都有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-14 12:26 PM 發表

長實你預左會平D但品質會差
可能一尺平1000都唔定

康城之中品質一定會德豐最好,最豪宅feel
晉海都冇咁靚

可以現場去比較下,第五期malibe同第九期marini都係會德豐,malibe係日出康城討論區投票公認起好哂之中最靚,而marini你可以預計再靚malibe少少

長實就預左平少少,但簡向海都係預左貴 ...
How about Montana?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-13 10:24 PM 發表

但你聽唔到佢話「所以2021年起埋條橋,尺價至少升2000$尺」咩

如今康城係孤島係人都知,所以未來起左橋+海底逐道+T2幹道
所以先咁大潛力
日出 new 2 room 要14k up ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-13 10:40 PM 發表

最遲咪又係呢一兩年既事
會起好咪即係有價值投資囉人地節目係推介康城既潛力,你就影其中一張圖黎扭曲事實
又唔見個節目推介天水圍城既!?因為連tvb諗唔到有咩優勢囉 ...
將軍澳o個度起碼有個港鐵站,而且將來仲有將軍澳跨灣連接路同將軍澳-藍田隧道駁去九龍東同東隧。再駁埋起緊o既T2主幹路同中九龍幹線,去埋九龍西同西隧都仲得!

天水圍?要去最近o既港鐵站,要駁程輕鐵先至去到呀!而且去又冇高速公路直接去到天水圍。

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)
將軍澳過境比較遠
大灣區人基本上唔會考慮

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]