• 瀏覽: 13,565
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
今日電視話康城係孤島中的孤島,各位點睇

引用:
原帖由 ewwh0514 於 2020-2-13 10:17 PM 發表

今日電視話康城係孤島中的孤島,各位點睇
比你捕鑊,日出康城真係咁唔吃香?

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-2-13 10:20 PM 發表

比你捕鑊,日出康城真係咁唔吃香?
等日出AA出來回答

但你聽唔到佢話「所以2021年起埋條橋,尺價至少升2000$尺」咩

如今康城係孤島係人都知,所以未來起左橋+海底逐道+T2幹道
所以先咁大潛力

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-13 10:24 PM 發表

但你聽唔到佢話「所以2021年起埋條橋,尺價至少升2000$尺」咩

如今康城係孤島係人都知,所以未來起左橋+海底逐道+T2幹道
所以先咁大潛力
老友,值唔值得投資?

樓主係天水圍窮鬼專踩d佢買唔起既盤

睇下樓主如何選擇性報道

日出AA即刻走出嚟

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-13 10:31 PM 發表

樓主係天水圍窮鬼專踩d佢買唔起既盤

睇下樓主如何選擇性報道
日出大部分工程都會延遲,大L鑊

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-2-13 10:30 PM 發表

老友,值唔值得投資?
全港最值得投資嘅地方之一,難得樓主推介個節目,建議上tvb網睇返個今集個節目就知有幾值得。

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-13 10:35 PM 發表

全港最值得投資嘅地方之一,難得樓主推介個節目,建議上tvb網睇返個今集個節目就知有幾值得。
除日出康城,仲有咩值得?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-13 10:35 PM 發表

大家真係要睇番,小心AA吹大日出垃圾城

引用:
原帖由 ewwh0514 於 2020-2-13 10:35 PM 發表

日出大部分工程都會延遲,大L鑊
最遲咪又係呢一兩年既事
會起好咪即係有價值投資囉人地節目係推介康城既潛力,你就影其中一張圖黎扭曲事實
又唔見個節目推介天水圍城既!?因為連tvb諗唔到有咩優勢囉

都唔駛搭船,又有巴士地鐵,點可能係孤島。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-13 10:40 PM 發表

最遲咪又係呢一兩年既事
會起好咪即係有價值投資囉人地節目係推介康城既潛力,你就影其中一張圖黎扭曲事實
又唔見個節目推介天水圍城既!?因為連tvb諗唔到有咩優勢囉 ...
天水圍我有研究過,確實好差

康城升極都是平過調景嶺,睇下果度幾錢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]