• 瀏覽: 2,746
  • 回覆: 115
  • 追帖: 3
車位再出現高價成交,土地註冊處顯示,天鑄一個車位以638萬元沽出,持貨不足一年升值168萬元。

上述屬天鑄2樓的一個車位,成交價638萬元,創九龍區車位新高價。原業主於2019年5月以470萬元購入車位,持貨不足一年,帳面升值168萬元,升值36%。

又破頂
最近搞咩,已經肺炎啦,
仲不斷出現高成交、破頂

肺炎完左咪仲大獲?
積積埋埋既購買力又黎一波搶樓潮,
我都仲未搵到一間荀盤到時又要同人搶

熱賣及精選
連車位都要6球,連肺炎都係咁破頂
睇黎阿叔我就快玩唔起港樓,要轉戰英國樓

回覆 引用 TOP

犀利,車位等於一個细单位

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2020-2-13 05:53 PM 發表

犀利,車位等於一個细单位
係。連車位都開始回復升勢

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-13 05:54 PM 發表

係。連車位都開始回復升勢
又話裁員証明這單不是莎莎員工買的

引用:
原帖由 西北禪師 於 2020-2-13 06:08 PM 發表

又話裁員証明這單不是莎莎員工買的
莎莎班社會底層炒十萬個都係一樣嫁啦,呢種工我細個都做過,比人炒第二日就搵到份類似既工,根本炒唔炒都一樣而且呢類工種既人都係無聊轉一次工嫁啦,幾可長做嫁

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-2-13 06:23 PM 發表

莎莎班社會底層炒十萬個都係一樣嫁啦,呢種工我細個都做過,比人炒第二日就搵到份類似既工,根本炒唔炒都一樣而且呢類工種既人都係無聊轉一次工嫁啦,幾可長做嫁 ...
淡淡以為執到寶十幾年來也是這樣傻

引用:
原帖由 西北禪師 於 2020-2-13 06:26 PM 發表

淡淡以為執到寶十幾年來也是這樣傻
望到佢地冇長進,我好心痛

回覆 引用 TOP

怕左口沫傳染 taxi, ulba 都唔想搭,揸自己車,泊車點到點最安心

引用:
原帖由 6舊腹肌 於 2020-2-13 08:53 PM 發表

怕左口沫傳染 taxi, ulba 都唔想搭,揸自己車,泊車點到點最安心
有自己樓、自己車位,係最好不過

回覆 引用 TOP

肺炎都要揸車㗎 係貴左少少

聽說內地錢湧緊黎香港

之前藥房比人爆
呢期賺番哂
今期到零售飲食捱
又做起左外賣仔
香港永遠有危有機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 老婆我愛你耶 於 2020-2-13 11:48 PM 發表

聽說內地錢湧緊黎香港
收料正確!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]