• 瀏覽: 6,432
  • 回覆: 59
  • 追帖: 2
1名新冠肺炎病人痊愈 成首宗出院個案

何在記者會上透露,部分確診患者陸續好轉,當中1人今日已出院,是第18宗個案的25歲男病人。醫院有給予該病人關於上呼吸道感染的輔助性治療,並有處方抗病毒藥物。她亦透露,有部分確診病人情況亦已回復穩定,正等候血液化驗報告,若情況理想,會陸續安排出院,但目前未能掌握將出院人數。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0212_00822_001.html

熱賣及精選
封盤先,多數未加住。

回覆 引用 TOP

黎緊仲有幾個會出院

回覆 引用 TOP

後生仔免疫力強
不過重有4個好危下..........

引用:
原帖由 陳晴 於 2020-2-12 09:23 PM 發表

後生仔免疫力強
不過重有4個好危下..........
有人出院係好消息
流感咪又係死好多

你米試下加價, 睇下有無人肯接

引用:
原帖由 aqaq123123 於 2020-2-12 09:25 PM 發表

你米試下加價, 睇下有無人肯接
兩名出院啦
仲要冇用類古純
你咪繼續等沙士價囉

淡淡應該即刻裝香,希望無人可以好番
今晚淡淡瞓唔著了

引用:
原帖由 keyjai123 於 2020-2-12 09:25 PM 發表

有人出院係好消息
流感咪又係死好多
流感死亡率系0.0X%
如果50個死5個系10%系香港

引用:
原帖由 keyjai123 於 2020-2-12 09:26 PM 發表

兩名出院啦
仲要冇用類古純
你咪繼續等沙士價囉
跟住呢?2個出院, 又可以約埋20個老友去打邊爐啦

引用:
原帖由 陳晴 於 2020-2-12 09:28 PM 發表

流感死亡率系0.0X%
如果50個死5個系10%系香港
係咪應該用全球去計呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keyjai123 於 2020-2-12 09:09 PM 發表

1名新冠肺炎病人痊愈 成首宗出院個案

何在記者會上透露,部分確診患者陸續好轉,當中1人今日已出院,是第18宗個案的25歲男病人。醫院有給予該病人關於上呼吸道感染的輔助性治療,並有處方抗病毒藥物。她亦透露,有部分確診病人情況亦已回復穩定,正等候血液化驗報告,若情況理想,會陸續安排出院,但目前未能掌握將出院人數。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200212/ ...
唔好出呢個post, 你咁講即係話疫情會影響樓價,俾淡淡入位呀

回覆 引用 TOP

封盤先,解決盤低三成慢慢放

回覆 引用 TOP

見個市淡

回覆 引用 TOP

D業主開始封盤睇定d,跟住慢慢加價,最後爆升

積埋積埋半年既購買力隨時會爆

十幾年黎一直都是如此

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]