• 瀏覽: 4,805
  • 回覆: 55
  • 追帖: 18
反而係撈底睇3萬點....你就不如唔好L買股票啦.....大陸封城停工....中小企全部撲街....銀行大把貸款連息都收唔到....經濟如何你自己L....你咁都唔走貨....反而買貨.....大戶多L謝你接尾貨....

我要賺大錢......唔巧燈住我.....
熱賣及精選
引用:
原帖由 星火摘星 於 2020-2-5 03:27 AM 發表

反而係撈底睇3萬點....你就不如唔好L買股票啦.....大陸封城停工....中小企全部撲街....銀行大把貸款連息都收唔到....經濟如何你自己L....你咁都唔走貨....反而買貨.....大戶多L謝你接尾貨....:'):'):') ...
咁耐無見去左邊玩呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星火摘星 於 2020-2-5 03:27 AM 發表

反而係撈底睇3萬點....你就不如唔好L買股票啦.....大陸封城停工....中小企全部撲街....銀行大把貸款連息都收唔到....經濟如何你自己L....你咁都唔走貨....反而買貨.....大戶多L謝你接尾貨....:'):'):') ...
今日走咗大半,有無得彈返28000俾我走😭😭😭

星爺新年快樂
咁美股係咪調整完喇

回覆 引用 TOP

又係你

回覆 引用 TOP

快D走,

回覆 引用 TOP

引用:

反而係撈底睇3萬點....你就不如唔好L買股票啦.....大陸封城停工....中小企全部撲街....銀行大把貸款連息都收唔到....經濟如何你自己L....你咁都唔走貨....反而買貨.....大戶多L謝你接尾貨.... ...
股市不破頂不會跌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星火摘星 於 2020-2-5 03:27 發表

反而係撈底睇3萬點....你就不如唔好L買股票啦.....大陸封城停工....中小企全部撲街....銀行大把貸款連息都收唔到....經濟如何你自己L....你咁都唔走貨....反而買貨.....大戶多L謝你接尾貨.... ...
星爺...你番嚟嗱...

不忘初心 方得始终

回覆 引用 TOP

如果中國履行貿易協議,要開放市場,大量資金進入中國,又是另一個玩法,經濟可能可以從谷底反彈,外資多了,一般的人民會受惠,不過同時會損害大陸的權貴和既得利益者,所以那些人會用盡方法阻止第一階段落實....大棋局角力

回覆 引用 TOP

星星又睇唔過眼打救世人

回覆 引用 TOP

頂, 求求你去睇番升喇

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

星火個户口解封未

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星火摘星 於 5/2/2020 03:27 AM 發表

今次我buy你老屍

回覆 引用 TOP

日日升⋯無30000,上返28000/29000都好

回覆 引用 TOP

有冇咁邪

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]