• 瀏覽: 3,414
  • 回覆: 44
  • 追帖: 1
連美國都5宗個案
香港真係勁,得8宗
可以同大國比
證明香港極安全
淡淡又失敗左

不過香港防疫幾勁都冇用,淡友都係拎黎吹淡我話1%都唔會跌,完左仲會爆升。ps.我講中左十幾年。

美國同香港差唔多都係幾宗個案,又唔見廢淡吹美國美國爆破全世界都死嫁啦,一死就絕對銀紙最先貶值,到時反而幾千蚊一盒飯,幾億先買到樓

重點係真心唔明病毒同樓有咩關係病毒完左之後唔洗結婚生仔唔洗住?經濟轉差都係低層窮淡既事

好野,你睇,佢又升啦

所以淡淡十幾年黎都係搵野黎吹廢淡眼中咩事都可以拉落樓市到吹

香港做嘢做得好丶所以勁D 🤒😌

朝代更替之先兆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 silanai 於 2020-1-27 03:24 PM 發表

香港做嘢做得好丶所以勁D 🤒😌
香港勁都冇用,淡友都係拎黎吹淡我就話1%都唔會跌,完左仲會爆升。

美國同香港差唔多都係幾宗,又唔見佢地吹美國美國爆破全世界都死嫁啦,一死就係銀紙最先貶值。

真心唔明病毒同樓有咩關係

香港勁, 香港威, 林鄭年年考第一, 中國人有黨的庇佑, 神功護體!!!

引用:
原帖由 寂靜星夜 於 2020-1-27 03:38 PM 發表

香港勁, 香港威, 林鄭年年考第一, 中國人有黨的庇佑, 神功護體!!!
你同樓上d人一樣,窮到痴左線

引用:
原帖由 小巫見大巫 於 2020-1-27 03:04 PM 發表

好野,你睇,佢又升啦
醒下啦,專心返工啦
你儲50年可能儲到首期既

個個都等買平嘢

引用:
原帖由 落漠忽然羊羊 於 2020-1-27 03:50 PM 發表

個個都等買平嘢
佢地等跌等到顛左
一講話唔會跌,佢地就起哂鋼話我、笑我。

Ps.十幾年黎我都慣左

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-1-27 03:24 PM 發表

所以淡淡十幾年黎都係搵野黎吹廢淡眼中咩事都可以拉落樓市到吹
屌!IG跌緊800啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-1-27 03:53 PM 發表

佢地等跌等到顛左
一講話唔會跌,佢地就起哂鋼話我、笑我。

Ps.十幾年黎我都慣左
有早幾年落錯車嘅等緊呢鋪返身。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]