• 瀏覽: 8,301
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
剛剛電視睇到,麗城花園跌破一萬蚊呎。仲平過嘉湖山莊

熱賣及精選
引用:
原帖由 ewwh0514 於 2020-1-24 12:07 AM 發表

OUT
冇卡屎
冇黑人保安
要同人一架𨋢
2000蚊呎都俾多

引用:
原帖由 ewwh0514 於 2020-1-24 12:07 AM 發表

反正四面牆,最緊要夠cheap

回覆 引用 TOP

引用:

麗城比嘉湖方便得多

引用:

嘉湖9881,高麗城100

中原文家輝表示,天水圍嘉湖山莊樂湖居11座低層D室,實用面積551方呎,三房間隔,望內園景觀,剛以550萬元沽出,實用呎價9,981元。

回覆 引用 TOP

咁平有冇可以呀?

回覆 引用 TOP

因為無鐵囉
引用:

剛剛電視睇到,麗城花園跌破一萬蚊呎。仲平過嘉湖山莊10769619

回覆 引用 TOP

標題黨……大單位兼低層,呎價梗係平啦……

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-1-24 09:43 AM 發表

標題黨……大單位兼低層,呎價梗係平啦……
上面師兄講天水圍嗰間都係低層

回覆 引用 TOP

一間5百幾萬,一間7百幾萬,根本不能咁比。
麗城好D囉,不過買得起7百幾萬樓既人小左,同埋佢地選擇都多好多,所以麗城尺價先平之麻。

李生的樓,差不多了。

荃西樓咁cheap,應該係臭河效應

回覆 引用 TOP

終於有人講中point了
引用:
原帖由 JJJtai 於 2020-1-24 01:02 PM 發表

一間5百幾萬,一間7百幾萬,根本不能咁比。
麗城好D囉,不過買得起7百幾萬樓既人小左,同埋佢地選擇都多好多,所以麗城尺價先平之麻。

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2020-1-24 06:50 PM 發表

終於有人講中point了
完全睇唔到中乜野point
早幾日先有青衣白居二先成左799萬https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20200120/mobile/bkn-20200120182801291-0120_00842_001.html

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chusteve 於 2020-1-24 06:31 PM 發表

李生的樓,差不多了。
麗城和嘉湖咪一樣李生,不過咁上下樓齡呢個因素根本好細

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]