• 瀏覽: 15,353
  • 回覆: 115
  • 追帖: 2
個個都話香港始終係香港,係中國、亞洲最安全最好既城市。
又要黎香港搶樓了
雖然樓市又要gogogo,但我都唔想人黎香港搶樓

熱賣及精選
武漢朋友唔捨得走, 要留低

樓市升唔升我唔知,但真心唔想班內地人呢個時候走黎香港,唔想比佢哋傳染。

引用:
原帖由 西北禪師 於 2020-1-23 12:27 PM 發表

武漢朋友唔捨得走, 要留低
壞消息冇哂樓市又要起飛
但又要同內地人搶樓了,我仲想投資多一間

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2020-1-23 12:30 PM 發表

樓市升唔升我唔知,但真心唔想班內地人呢個時候走黎香港,唔想比佢哋傳染。
我都唔想,但實會黎搶樓不過好彩武漢黎唔到搶

Thank You !

回覆 引用 TOP

有命先講錢啦唉

引用:
原帖由 Random_Thoughts 於 2020-1-23 12:37 PM 發表

有命先講錢啦唉
武漢封城,香港又提早預防,根本算完左啦完左緊係講返錢

回覆 引用 TOP

起飛

引用:
原帖由 明日懷舊的P圖 於 2020-1-23 12:58 PM 發表

起飛
黎唔切掃多間又要起飛了

回覆 引用 TOP

哈哈 黎香港播毒就真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2020-1-23 12:30 PM 發表

係都你班曱甴死先 大陸都係得400幾宗個案係度大驚小怪! 美國有6000人中流感又唔見你講?

邊隻字講黎香港掃樓  
樓主洗唔洗驗下眼

引用:
原帖由 penny790 於 2020-1-23 01:17 PM 發表

邊隻字講黎香港掃樓  
樓主洗唔洗驗下眼
自己上微博睇,下下要我貼哂比你地睇?喂哂你地食?

而且內地不嬲都日日黎香港掃樓,係場運動搞到冇信心。
依家全部留言都話回復返信心,咁咪即係變返平常咁掃香港樓囉
香港仲要係全中國最安全,呢個時候唔黎香港掃去邊到掃?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ilovepolice 於 2020-1-23 01:14 PM 發表

係都你班曱甴死先 大陸都係得400幾宗個案係度大驚小怪! 美國有6000人中流感又唔見你講?
美國黎香港的遊客同內地地遊客比例差好遠吧。

再加上,香港啲公屋女人、基本上唔係湖北就係湖南。新年一到,啲湖北雞全部都會返鄉下過年,你睇下梁天琦個湖北雞老母就知。梁天琦佢啊媽已經係香港其中一隻湖北雞啦。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]