• 瀏覽: 29,144
  • 回覆: 244
睇來真係好大鑊,個病毒人傳人的數字,可能比公報多各位自己小心,反工和反學的記得帶口罩

封城係好事嚟,當年SARS咁大陣丈都係死咗幾百人,而家感染幾百人開始封,講明大陸政府有重視

引用:
原帖由 lewddevil 於 2020-1-23 05:17 AM 發表

封城係好事嚟,當年SARS咁大陣丈都係死咗幾百人,而家感染幾百人開始封,講明大陸政府有重視
on9先啱,一早感染左百幾人已經事態嚴重,仲唔封,500幾人中招先封,你仲讚佢醒,服撚左你

引用:
原帖由 火燎森 於 2020-1-23 05:34 AM 發表

on9先啱,一早感染左百幾人已經事態嚴重,仲唔封,500幾人中招先封,你仲讚佢醒,服撚左你
咁老美流感死幾千人,要封國未呢

有排跌

引用:
原帖由 hihizaza 於 2020-1-23 05:41 AM 發表

知你實會咁講,
幫你講埋:印度夠有啦,非洲夠有啦,毛里裘斯夠有啦。所以大陸都有係好合理,未使封住

附件

AEF46484-7F89-4D8B-A6DB-8937C98FBCB2.png(239.25 KB)

2020-1-23 05:47 AM

引用:
原帖由 火燎森 於 2020-1-23 05:47 AM 發表

知你實會咁講,
幫你講埋:印度夠有啦,非洲夠有啦,毛里裘斯夠有啦。所以大陸都有係好合理,未使封住

回覆 引用 TOP

國民齊心

回覆 引用 TOP

今次重唔GG鳥?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 火燎森 於 2020-1-23 05:47 AM 發表

知你實會咁講,
武漢係病毒性肺炎,老美係病菌嘅流感,
點睇老美嗰種恐怖啲

大家多啲分享芒向編輯部同正向報
引用:
原帖由 農場消失的筍盤 於 2020-1-23 05:42 AM 發表

有排跌
瞓身買熊沽期啦,得把閪口

引用:

知你實會咁講,
講來講去你又係雙重標準

apple

回覆 引用 TOP

引用:

知你實會咁講,
甘你逃避左人地問題
人地流感係會死人,仲要死六千個
美國仲未封國,你快鬧爆美蒂先啦

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。
引用:
原帖由 hihizaza 於 2020-1-23 05:41 AM 發表

要集體屠宰才對!
😡

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]