• 瀏覽: 14,051
  • 回覆: 108
  • 追帖: 4
一開市9半全清
下午越插越興趣

熱賣及精選
全部優質都放,叻

都跌左咁多。有咩好清。如果聽日反彈你會後悔死

買貨時機先來清貨 抵輸

瞓街都唔走 

Never underestimate the powder of stupid people in large groups.
引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-1-21 05:44 PM 發表

買貨時機先來清貨 抵輸
..........梨掃熊子........牙...........燈神.........................

放鬆d啦!哇!哈!哈!
又唔好話忍痛既,唔想冒風險啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 再大D. 於 2020-1-21 05:46 PM 發表

..........梨掃熊子........牙...........燈神.........................
今日只係牛三調整

係放都唔係呢個時候放掛....

引用:
原帖由 前往勇敢的妹頭 於 2020-1-21 05:43 PM 發表

都跌左咁多。有咩好清。如果聽日反彈你會後悔死
未有確診已經插800
春運過後香港有幾多症?
到時大把平貨

引用:
原帖由 jimmykwan 於 2020-1-21 05:40 PM 發表

全部優質都放,傻仔
揸住佢地坐艇先系傻仔

斬左喇.........好痛呀.........................我隻手呀........

呃9你D貨, 新年殺熊

Never underestimate the powder of stupid people in large groups.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Emma1234 於 2020-1-21 05:48 PM 發表

係放都唔係呢個時候放掛....
過多幾日香港有新症
700 跌到$350都入到

引用:
原帖由 Faiz_2 於 2020-1-21 05:50 PM 發表

斬左喇.........好痛呀.........................我隻手呀........
.........米L嘈......牙........再嘈斬埋梨J子..........牙.........................

放鬆d啦!哇!哈!哈!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]