• 瀏覽: 64,900
  • 回覆: 208
  • 追帖: 6
下午有重大壞消息, 現在最後逃生機會, 再唔走就來唔切啦。下午人踩人阿::>_<::

熱賣及精選
救得一個得一個, 快走貨阿

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
輸9左trade war

引用:
原帖由 RoNdIn 於 2020-1-21 10:15 AM 發表

輸9左trade war
高層已收風走晒貨, 散戶仲傻下傻下😂

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
。。

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-1-21 10:17 AM 發表

上星期班"講股"專家, 狂叫散戶買貨, 話吾好估頂. 都幾陰質!!

上午都跌咁多,莫非下午過千?

引用:
原帖由 cannyman 於 2020-1-21 10:21 AM 發表

上午都跌咁多,莫非下午過千?
唔好問啦, cash is King 

回覆 引用 TOP

跌500 幾仲唔夠?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-1-21 10:17 AM 發表

bear 3 is coming to town

回覆 引用 TOP

可能香港肺炎有人死左

引用:
原帖由 duckduck9394 於 2020-1-21 10:22 AM 發表

可能香港肺炎有人死左
逃生門快關上了。唔信就反手牛😂

回覆 引用 TOP

小事...... 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-1-21 10:08 AM 發表

下午有重大壞消息, 現在最後逃生機會, 再唔走就來唔切啦。下午人踩人阿::>_<::
721紀念日?

Bear 🤘🏻😆😆😆
Bear 🤘🏻😆😆😆

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]