• 瀏覽: 1,608
  • 回覆: 12
講緊你地班淡友

當日你地支持逃犯條例惡法通過,我到今日仲記得,你地為左想買樓上車咁都話支持,真係傻銀左

另外成日話業主會負資產,成日bbq,成日請什麼高失業率,講到有樓喺手就係錯

其實講到尾,自己上唔到車,怪得誰? 做人唔好成日咁負面,諗下點增值自己好過啦

好心你唔好扮有樓啦。你嘅謊言已經被拆穿了。一時又話自己做老闆,一時又話自己打工;一時又話自己已婚,一時又話食左個女同事;呢頭話自己 800萬買樓,第日就話自己間間樓過千萬;自稱有張黑卡就以為好巴閉,但係連 credit card 同 debit card 都唔識分,而且統統得個講字,口講口賠

仲有你而家玩割席呀

引用:
原帖由 scotfld 於 2020-1-21 12:41 AM 發表

仲有你而家玩割席呀

呀叔 我講咩你都唔信嫁啦
所以我都選擇唔覆你

引用:
原帖由 玩淡俠 於 2020-1-21 12:48 AM 發表

呀叔 我講咩你都唔信嫁啦
所以我都選擇唔覆你
玩大左,講大左,兜唔返,咪唔敢覆囉

引用:
原帖由 scotfld 於 2020-1-21 12:49 AM 發表

玩大左,講大左,兜唔返,咪唔敢覆囉
你點話點好囉

反正我上黎最終都係想笑班淡友上唔到車

引用:
原帖由 玩淡俠 於 2020-1-21 12:50 AM 發表

你點話點好囉
最近你態度好左,我可以考慮唔再踢爆你。

引用:
原帖由 玩淡俠 於 2020-1-21 12:27 AM 發表

講緊你地班淡友

當日你地支持逃犯條例惡法通過,我到今日仲記得,你地為左想買樓上車咁都話支持,真係傻銀左

另外成日話業主會負資產,成日bbq,成日請什麼高失業率,講到有樓喺手就係錯

其實講到尾,自己上唔到車,怪得誰? 做人唔好成日咁負面,諗下點增值自己好過啦 ...
師兄!
你講中晒班福街淡友支持曱甴暴徒嘅原因,唔通真係為民主咩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scotfld 於 2020-1-21 12:51 AM 發表

最近你態度好左,我可以考慮唔再踢爆你。
踢咩爆,根本我講既句句真

引用:
原帖由 玩淡俠 於 2020-1-21 08:57 PM 發表

踢咩爆,根本我講既句句真
句咩句真,淨係你到底打工定做老細,黃絲定藍絲,都已經 who knows 啦

原來係on9硬好飛機文

回覆 引用 TOP

樓主開個新account重新做人吧,不過唔好咁串了

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]