• 瀏覽: 23,879
  • 回覆: 144
  • 追帖: 18
新帖,有咩疑問可以留低,盡可能用專業知識回答你,申明: 我係澳門經紀,對珠海周邊樓市政策都比較了解

引用:
原帖由 深夜柔滑黑絲 於 2020-1-19 06:15 PM 發表

新帖,有咩疑問可以留低,盡可能用專業知識回答你
二手問唔問得? 華發新城有乜評價? 容易放租嗎?

港珠澳口岸點去斗門

引用:
原帖由 disablemouse 於 2020-1-19 10:35 PM 發表

港珠澳口岸點去斗門
去拱北口岸外乘K5

C:\Work & Recruit data\image\Lam01
珠海市中心會唔會慢慢由而家既老香洲南移至橫琴?定移向金灣?

引用:
原帖由 dragontigergate 於 2020-1-19 11:01 PM 發表

去拱北珠海城軌站外乘K9
你教錯人,K9係香洲去金灣,你講個架巴士係K5,由拱北去井岸,港珠澳大橋有拱北專線(RMB10)去拱北口岸。另一個平d(慢d)方法係坐25號(RMB1)去華發新城,然後坐K5!

引用:
原帖由 前往平平弟弟 於 2020-1-19 11:59 PM 發表

你教錯人,K9係香洲去金灣,你講個架巴士係K5,由拱北去井岸,港珠澳大橋有拱北專線(RMB10)去拱北口岸。另一個平d(慢d)方法係坐25號(RMB1)去華發新城,然後坐K5! ...
謝謝更正

C:\Work & Recruit data\image\Lam01

回覆 引用 TOP

多謝資訊,我係斗門買左樓,次次都係AA車我過,現在手續辦完,以後就要靠自己搵車去。

引用:
原帖由 disablemouse 於 2020-1-20 07:21 AM 發表

多謝資訊,我係斗門買左樓,次次都係AA車我過,現在手續辦完,以後就要靠自己搵車去。
買左邊度?

引用:
原帖由 disablemouse 於 2020-1-20 07:21 AM 發表

其實可以用高德,打你想去嘅地點,由邊度去,再按公交就有教搭咩車!雖然唔一定最好,但好有用!

回覆 引用 TOP

十字門貼藏瓏灣比較,地點,樓盤2,邊個好

[url=http://profile.mygamercard.net/billymei]http://card.mygamercard.net/ZH/nxe/billymei.png[/url]
引用:

我唔知你買左邊,珠海由東去西現在只有一條橋,所以去斗門主要係經湖心路口,K5就係由湖心路再去西堤路一直去到井岸,假如唔經你個屋苑,你就要係湖心路口轉車,將來香海大橋通車可能就會方便d!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dragontigergate 於 2020-1-20 09:15 AM 發表

買左邊度?
如果你去白蕉,要係鱷魚島轉車

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 disablemouse 於 2020-1-19 10:35 PM 發表

港珠澳口岸點去斗門
微信關注珠海公交

引用:
原帖由 Cxhp22 於 2020-1-20 07:10 PM 發表

微信關注珠海公交
師兄識貨,呢個勁好用,仲勁過九巴apps,連邊架車去到邊都知!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]