• 瀏覽: 31,522
  • 回覆: 148
  • 追帖: 2
業主開價已經唔係8至12月既荀價,全部都反左價,距離高位只有5%

熱賣及精選
引用:
原帖由 keyjai123 於 2020-1-18 10:56 AM 發表

業主開價已經唔係8至12月既荀價,全部都反左價,距離高位只有5%
今年升返10%都好正常

引用:
原帖由 keyjai123 於 2020-1-18 10:56 AM 發表

真定假呀
邊區?

引用:
原帖由 演偽聽 於 2020-1-18 11:11 AM 發表

真定假呀
邊區?
大型屋苑
好多都反左價啦
得返d劣質盤,係平,但得好小

引用:

肛需

正常

回覆 引用 TOP

其實而家好多新聞話咩咩咩減價賣,我睇返咪又係貼估價賣,只不過業主高開姐

引用:
原帖由 keyjai123 於 2020-1-18 11:51 AM 發表

其實而家好多新聞話咩咩咩減價賣,我睇返咪又係貼估價賣,只不過業主高開姐
剛剛有單估價4億成交2.9億😅

引用:
原帖由 13888229889 於 2020-1-18 11:53 AM 發表

不如你講返平民樓啦

如果早2個月前就好
我而家都慢左

引用:
原帖由 keyjai123 於 2020-1-18 11:54 AM 發表

不如你講返平民樓啦
平民收入因為經濟下跌而大升,購買力釋放,GOGOGO 😂

巿好定壞業主心中有數

屋苑多咗人黎睇樓,淡巿成日收到AA call問有無嘢幫到手,最近收少左呢啲電話,應該多左人睇樓,佢地無咁得閒😂

回覆 引用 TOP

淡淡話仲有得跌,等下先啦風頭火勢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 13888229889 於 2020-1-18 11:53 AM 發表

好似呢間咁,銀行估價940至950
佢咪又係賣高過估價
不過地產就寫佢減價
https://ps.hket.com/article/2544 ... %E6%88%BF?mtc=60037

引用:
原帖由 keyjai123 於 2020-1-18 12:04 PM 發表

好似呢間咁,銀行估價940至950
佢咪又係賣高過估價
不過地產就寫佢減價https://ps.hket.com/article/2544824/%E7%94%A8%E5%AE%B6%E6%96%A51080%E8%90%AC%E8%B3%BC%E6%B5%B7%E9%80%B8%E8%B1%AA%E5%9C%922%E6%88%BF?mtc=60037 ...
Good news

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]