• 瀏覽: 33,214
  • 回覆: 270
  • 追帖: 21
如題

常人醉心的理想   於我絕未欣賞,
常人愛的是俗色脂粉   卻非我心景仰.
引用:
原帖由 cognacxo 於 2020-1-17 08:06 PM 發表

如題
睇你資金及想住什麼環境,我就已入手中山

引用:
原帖由 macpybb 於 2020-1-17 08:55 PM 發表

睇你資金及想住什麼環境,我就已入手中山
兩百左右 淨係樓

引用:
原帖由 cognacxo 於 2020-1-17 09:00 PM 發表

兩百左右
咁大把選擇,自己上去行下睇定边個市再收窄範圍,不過一定要揾大d的發展商

引用:
原帖由 macpybb 於 2020-1-17 09:03 PM 發表

咁大把選擇,自己上去行下睇定边個市再收窄範圍,不過一定要揾大d的發展商
主要係想了解多D兩地方的優缺點.  自己喜歡中山多D 因為右去深圳東芫 左上角上佛山廣州 但都係地圖上看....有人又話中山會水浸

引用:
原帖由 cognacxo 於 2020-1-17 09:07 PM 發表

主要係想了解多D兩地方的優缺點.  自己喜歡中山多D 因為右去深圳東芫 左上角上佛山廣州 但都係地圖上看....有人又話中山會水浸
真係要實地睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cognacxo 於 2020-1-17 09:07 PM 發表

會水浸的是三鄕

引用:
原帖由 glenlkl 於 2020-1-17 09:21 PM 發表

會水浸的是三鄕
啊 謝謝你和mac  原來網上都有唔少人問過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 glenlkl 於 2020-1-17 09:21 PM 發表

會水浸的是三鄕
點解會水浸?

回覆 引用 TOP

會不會係豆腐渣工程?可以住幾多年呢?

回覆 引用 TOP

我一定唔會買三鄉

引用:
原帖由 cognacxo 於 2020-1-17 08:06 PM 發表

如題
我就買左珠海,有興趣就一齊研究下。

引用:
原帖由 hkjayx 於 2020-1-18 12:31 AM 發表

我就買左珠海,有興趣就一齊研究下。
八年十年前左右同D老細(我馬仔)去過珠海.... 那時侯班美聯人就係sell高爾夫球場和近拱北 去過一個270幾平 靚到飛起 那時話都要兩球幾.

引用:
原帖由 cognacxo 於 2020-1-18 12:41 AM 發表

八年十年前左右同D老細(我馬仔)去過珠海.... 那時侯班美聯人就係sell高爾夫球場和近拱北 去過一個270幾平 靚到飛起 那時話都要兩球幾.
那是翠湖golf club,翠湖香山非常靚,¥33000一坪,270坪你自己計下

---- 引刀成一快 ----
引用:
原帖由 grandetech2 於 2020-1-18 04:44 AM 發表

那是翠湖golf club,翠湖香山非常靚,¥33000一坪,270坪你自己計下
咁依十年珠海升咗三四倍?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]