• 瀏覽: 2,368
  • 回覆: 15
  • 追帖: 3
我仲諗緊馬安山露台定火炭間2房

熱賣及精選
你幾多人住,我會四人或三人,小朋友大過十歲,就兩房

回覆 引用 TOP

兩公婆 加工人姐姐加岩岩出世小朋友

咁兩房放便好多,需然環境比較差,但唔夠住都是問題

回覆 引用 TOP

另外我都是㨂火炭,考慮大細問題
但決定真係要兩夫婦有共識

回覆 引用 TOP

希望隔離地盤完工有好大改變,有十六萬呎大型商場

回覆 引用 TOP

但最好有高層

回覆 引用 TOP

什物房可做工人房,有四呎X六呎大

回覆 引用 TOP

理性咁諗真係火炭既

回覆 引用 TOP

火炭有迷你倉租放什物,方便好多

回覆 引用 TOP

如果揀火炭二房小心沒陽光嗮到間屋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 R32+R125a=R410a 於 2020-1-17 06:17 PM 發表

我仲諗緊馬安山露台定火炭間2房
如果露台可以拆,我都揀馬鞍山啦!拆露台可能違法,又可能係主力牆!你咁多人住,根本一定係要火炭!遲啲隔離有蕭漢森小學,小朋友就可以係隔離讀書!沙田有很多英文中學,就算小朋友係band 2 成績都可以入到一間好嘅英文中學

我是一隻漂亮的小花貓 ~~ 喵 ! 喵喵 !
引用:
原帖由 elsastartex 於 2020-1-18 12:18 PM 發表

如果露台可以拆,我都揀馬鞍山啦!拆露台可能違法,又可能係主力牆!你咁多人住,根本一定係要火炭!遲啲隔離有蕭漢森小學,小朋友就可以係隔離讀書!沙田有很多英文中學,就算小朋友係band 2 成績都可以入到一間好嘅英文中學 ...
不過如果你諗住換樓嘅話,咁馬鞍山都可以住下咗先嘅,因為小朋友都係細

我是一隻漂亮的小花貓 ~~ 喵 ! 喵喵 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 R32+R125a=R410a 於 2020-1-17 06:47 PM 發表

兩公婆 加工人姐姐加岩岩出世小朋友
可以唔間就一間大房同BB住,姐姐係門口旁比個閣樓仔,下面放櫃載野

引用:
原帖由 kpchanaaa 於 2020-1-18 12:40 PM 發表

可以唔間就一間大房同BB住,姐姐係門口旁比個閣樓仔,下面放櫃載野
但bb大左都要有房 所以我想入伙就做2房先

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]