• 瀏覽: 2,011
  • 回覆: 17
  • 追帖: 2
本主題由 WYJIMMY 於 2020-1-15 12:56 PM 關閉

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
三十年河東三十年河西

00橘
引用:
原帖由 babyxian 於 2020-1-14 11:51 PM 發表

三十年河東三十年河西
珠海發展速度一定好過香港

楼上好黃

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2020-1-15 06:17 AM 發表

珠海發展速度一定好過香港
珠海仲未夠300萬人 無地鐵 幾時有 深圳都係好玩好多 交通又方便

引用:
原帖由 BMWM4C 於 2020-1-15 09:49 AM 發表

楼上好黃
佢d黃直頭深入骨髓,應該係d湯房仔仇國 冇得救了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天水圍城 於 2020-1-15 10:24 AM 發表

珠海仲未夠300萬人 無地鐵 幾時有 深圳都係好玩好多 交通又方便
就來開放落戶 有轉機了

引用:
原帖由 百厭囡 於 2020-1-15 10:56 AM 發表

就來開放落戶 有轉機了
咁你睇好大灣區邊個區同地段最值得投資 升幅最高。。不是住注。。  我暫時買左間近深中通道果邊的 好抵玩, 現在留意緊 深廣珠

其實有時唔明白大家什麼邏輯,人少又唔好,好似而家香港咁多人,又說太擠傭,講真我真系唔想珠海咁多人,好似深圳廣州咁,塞個車等個位,隨時等個幾鐘兩個鐘,大哥我們時間好寶貴的,有時間不如坐咖啡室發下夢仲有價值

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BMWM4C 於 15/1/2020 09:49 AM 發表

楼上好黃
D窮L買唔到樓,酸葡萄人 🥱。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 badsaleok 於 2020-1-15 06:52 AM 發表

澳門變了新彊2.0,
意味著大灣區澳門區,隨投資機會也隨一個陷阱機會,
就算你投資了這些高危的地方,
隨時被拒入境。化為烏有。
所以內地大灣區澳門投資真的要審慎考慮。

珠海市香洲區海域發生,中國地震台網測定為3.5級,本港天文台則說是3.4級。
高危地帶
政府也幫不到你,只會做戲的打中共異己的貪污
跟極權國家投訴爛尾樓,晒氣,內地貪腐曱甴王。近年来,大湾区被热炒为投资概念,大批楼盘应运 ...
今年上半年
預測有7000間本地企業倒閉
平均每日35間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天水圍城 於 2020-1-15 11:09 AM 發表

咁你睇好大灣區邊個區同地段最值得投資 升幅最高。。不是住注。。  我暫時買左間近深中通道果邊的 好抵玩, 現在留意緊 深廣珠
點都好 三十年前睇深圳 三十年後睇珠海橫琴 我投資 只會選擇低水位入貨 高位入已經叫接人火捧 所以我睇好珠海同橫琴 國家重點發展戰略

引用:
原帖由 百厭囡 於 2020-1-15 11:25 AM 發表

點都好 三十年前睇深圳 三十年後睇珠海橫琴 我投資 只會選擇低水位入貨 高位入已經叫接人火捧 所以我睇好珠海同橫琴 國家重點發展戰略
但橫琴現在唔平 怕佢升幅不大。。 因深圳南山都係9萬幾平均。。 但橫琴就係地就咁少 純住樓又少 買少見少 但都成4萬幾一平。。 定金灣機場2萬左右 升幅投資好d 唸住深廣珠都入套玩下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]