• 瀏覽: 1,293
  • 回覆: 22
我永遠離開跌吉...以後唔再炒股....
我1歲識背MACD,三歲睇牛熊,五歲睇陰陽燭,七歲買期指,八歲炒美股,十歲玩配股,
經我多年炒股經驗...今個月一定升爆3萬點

技術分析黑魔法防禦學
基本分析麻瓜研究學
妙麗波浪理論學
大鱷奇獸飼育學
即市盤路變形學
牛熊飛行學
期指占卜學
熱賣及精選
收手喇燈追

鄉土股神

回覆 引用 TOP

🥶🥶🥶

-------------------------------------------------------------------------

若要人不知, 唔好咁低B !!

回覆 引用 TOP

支持

智勇雙全

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 追魂兄~ 於 2020-1-14 10:13 PM 發表

我1歲識背MACD,三歲睇牛熊,五歲睇陰陽燭,七歲買期指,八歲炒美股,十歲玩配股,
經我多年炒股經驗...今個月一定升爆3萬點 ...
奶當29000阻力流㗎?😎😎😎

回覆 引用 TOP

一看便知...樓主買了很多熊🥶

回覆 引用 TOP

留名鞭屍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 追魂兄~ 於 2020-1-14 10:13 PM 發表

你咁都好意思講出黎?
我剛剛滿月就識借殼上市..

回覆 引用 TOP

冇黎正經

回覆 引用 TOP

引用:

一隻雷蛇養全家

回覆 引用 TOP

引用:

故明思意....仲喺麥記做炸薯條

回覆 引用 TOP

吊,,,

回覆 引用 TOP

引用:

支持

回覆 引用 TOP

如果唔燈你話幾好

回覆 引用 TOP

引用:

MACD 點背? 你背出黎聽下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]