• 瀏覽: 25,546
  • 回覆: 136
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 plover 於 2020-1-14 05:03 PM 發表

異象六:樓主好意提醒但個個揸牛無信。大凶兆!
異象七:跌吉有位賭俠重牛博翻身,信新年前点都升!!!😩😱😱😱

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 amy88888888 於 2020-1-14 02:47 PM 發表

1,  異象

雖然美股創新高。但企業內部人士未亢奮。隨著業績期過後。各大企業的行政總裁及內部人士。選擇沽貨離場。

2,  異象

翻查歷史。聯儲局收水。經濟情況與1929年相似。當年10月就上演了特大股災。創造了巨大股市泡沫。

3,  異象

大行被迫羊群。警告快玩完。是一眾機構中第三牛。原因是市場過度樂觀。羊群效應太大。與其今次升浪很快 ...
越多儍散唱淡個市越升

回覆 引用 TOP

真的嗎?

回覆 引用 TOP

即係升啦

回覆 引用 TOP

買熊

回覆 引用 TOP

異象 - 咁多年美國大選股市多數都升

回覆 引用 TOP

股災好!D嘢全部平一半

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amy88888888 於 2020-1-14 02:47 PM 發表

1,  異象

雖然美股創新高。但企業內部人士未亢奮。隨著業績期過後。各大企業的行政總裁及內部人士。選擇沽貨離場。

2,  異象

翻查歷史。聯儲局收水。經濟情況與1929年相似。當年10月就上演了特大股災。創造了巨大股市泡沫。

3,  異象

大行被迫羊群。警告快玩完。是一眾機構中第三牛。原因是市場過度樂觀。羊群效應太大。與其今次升浪很快告終。 ...
第1個異象,係暴升的先啱。

第2個,你搞清楚係收水定放水先。

第3個,要歷史才能知,係過分樂觀還是悲觀。我的直覺是,人們還是較悲觀。

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」

回覆 引用 TOP

夢中見大股災

引用:

1,  異象
2,  異象
3,  異象
大行被迫羊群。警告快玩完。是一眾機構中第三牛。原因是市場過度樂觀。羊群效應太大。與其今次升浪很快 ...
各大企業的行政總裁及內部人士。選擇沽貨離場
你點知? 唔通又好似燒山同各行政總裁食飯既內幕消息

翻查歷史。聯儲局收水。經濟情況與1929年相似
時代進步, 歷史不一定重演. 陳勝吳廣削竹作武器就可以推倒一個朝代
你試下而家得唔得?

市場過度樂觀。羊群效應太大
你自己意見定大行意見?
咁都算 異象?

你既然咁肯定, 何不如某師兄建議, 瞓身買熊啦

回覆 引用 TOP

樓主呢類7頭
講股票識條鐵咩

回覆 引用 TOP

引用:

1,  異象

2,  異象

3,  異象

大行被迫羊群。警告快玩完。是一眾機構中第三牛。原因是市場過度樂觀。羊群效應太大。與其今次升浪很快告終。 ...
呢啲咁的消息根本就係引人訓身入熊 !  居心不良 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amy88888888 於 2020-1-14 04:01 PM 發表

四年後就是一條好漢
點解係4年,吾係40年

回覆 引用 TOP

沒有可能.......股災會係年尾

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]