• 瀏覽: 3,584
  • 回覆: 15
  • 追帖: 8
揀樓前睇咗呢個介紹頁,好有用
https://youtu.be/htlGIpMBNb4

其實唔使鬥快
預定時間前到,睇片聽簡介
每次叫4個no.喺揀樓房前準備(手拎定揀樓信同身份證)
之後係1個1個入去,入1個會隔小小時間,先叫下1個,只要你唔係諗太耐,佢問你就答,正確都係跟你本身次序

祝大家好運進入香討影片區

熱賣及精選
引用:
原帖由 alicemo 於 2020-1-14 12:59 PM 發表

其實唔使鬥快
之後係1個1個入去,入1個會隔小小時間,先叫下1個,只要你唔係諗太耐,佢問你就答,正確都係跟你本身次序

祝大家好運 ...
正常就好小機會幾個人都撞到正要那個單位。 但如果撻訂重售那些又真係幾個都要鬥快

引用:
原帖由 faifai2016 於 2020-1-14 01:19 PM 發表

正常就好小機會幾個人都撞到正要那個單位。 但如果撻訂重售那些又真係幾個都要鬥快
今朝揀樓我一開始問職員,佢已經係答我係一個一個叫
到入到去,的確佢叫一個no.我坐低,講埋要邊個單位,後1個先啱啱坐低
門口阿姐睇住,一個一個隔一陣先叫

想大家安心
唔係真係要搶得咁緊要

回覆 引用 TOP

多謝分享👍🏻

回覆 引用 TOP

多謝分享

回覆 引用 TOP

我揀之前都勁緊張,攪掂咗,希望大家都揀到心水

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alicemo 於 2020-1-13 23:59 發表

其實唔使鬥快

祝大家好運 ...
多謝樓主分享

回覆 引用 TOP

謝謝你分享🙏才不至於下午揀樓時咁緊張..啲職員好好,主任都好好,解釋完內容會問返有冇其它問題要問👍

引用:
原帖由 樹上自我的黑頭 於 2020-1-14 09:51 PM 發表

謝謝你分享🙏才不至於下午揀樓時咁緊張..啲職員好好,主任都好好,解釋完內容會問返有冇其它問題要問👍
恭喜你
我都喺度睇咗好多資料,要回饋下未揀樓嘅朋友

引用:
原帖由 alicemo 於 2020-1-14 09:58 PM 發表

恭喜你
係,喺度知道好多資料.多謝有心人師兄師姐嘅分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alicemo 於 2020-1-14 09:58 PM 發表

恭喜你
多謝分享

回覆 引用 TOP

多謝曬你既分享....

回覆 引用 TOP

thanks for sharing

回覆 引用 TOP

好緊張⋯⋯明天到我

引用:
原帖由 R77 於 2020-1-16 05:07 PM 發表

好緊張⋯⋯明天到我
雖然一定會緊張
但都要講句
放鬆心情,good luck!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]