• 瀏覽: 18,553
  • 回覆: 105
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 股王之皇 於 2020-1-15 12:42 AM 發表

我估ao價會高過暗盤收市價。 收市價3平台$9.4~9.5,正常聽日實高過$9.5
9毛9

開9.9好嗎...

由於疫情關係......
熱賣及精選
引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-1-15 01:32 AM 發表

9毛9

開9.9好嗎...
今日暗盤都見過。聽日再出現唔出加啊

引用:
原帖由 股王之皇 於 2020-1-15 01:34 AM 發表

今日暗盤都見過。聽日再出現唔出加啊
我無咩留意, 我只睇左輝立, 好似9.6x....
200中2...唔追貨, 首日即沽, 係我新股玩法...

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-1-15 01:50 AM 發表

我無咩留意, 我只睇左輝立, 好似9.6x....
200中2...唔追貨, 首日即沽, 係我新股玩法...
我之前暗盤沽。但次次放完正日都高過我暗盤賣出價。依家唔同平台差價大。所以暗盤會唔同平台賣買。再正日放

引用:
原帖由 股王之皇 於 2020-1-14 08:05 PM 發表

收$9.5, 最高$9.9

回覆 引用 TOP

AO會8.9-9.1開,俾傻仔接貨,之後再一棍落,全部無得走

1手黨即日走?!

I would rather be ashes than dust,
I would rather my spark should burn out in a brilliant blaze, Than it should be stifled in dry rot.
I would rather be a superb meteor,
With every atom of me in magnificent glow,
Than a sleepy and permanent planet.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎扁扁的廁紙 於 2020-1-15 07:33 AM 發表

AO會8.9-9.1開,俾傻仔接貨,之後再一棍落,全部無得走
師兄梗係抽唔中喇

回覆 引用 TOP

AO$9.5 +$9.6 走曬   $9.9都沖唔上  

引用:
原帖由 股王之皇 於 2020-1-15 09:55 AM 發表

AO$9.5 +$9.6 走曬   $9.9都沖唔上  
恭喜過肥年

引用:
原帖由 股王之皇 於 2020-1-15 01:59 AM 發表

我之前暗盤沽。但次次放完正日都高過我暗盤賣出價。依家唔同平台差價大。所以暗盤會唔同平台賣買。再正日放
頭1分鐘, 9.6沽左2000股...袋返5千....忘記佢...

@9.25 入,捱價中。。

引用:
原帖由 股王之皇 於 2020-1-15 09:55 AM 發表

AO$9.5 +$9.6 走曬   $9.9都沖唔上   
恭喜過肥年
今朝我都好緊張, $9.6全部走晒...

唔知1740 點呢?

回覆 引用 TOP

開9.5 D人係甘估

回覆 引用 TOP

突破$9.5

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]