• 瀏覽: 11,944
  • 回覆: 64
  • 追帖: 1
我今日去簽正式合約簽能左100個名,仲有打指模都打左100個,指紋都無哂!

你話哩d原因係咪比64仔過唔到河的廢話實在好多哩?

熱賣及精選
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-1-11 11:24 PM 發表

我今日去簽正式合約簽能左100個名,仲有打指模都打左100個,指紋都無哂!

你話哩d原因係咪比64仔過唔到河的廢話實在好多哩?
哈哈。。師兄真識講笑,不過咁喎,係大陸買乜樓係邊度買,都要簽咁多名打咁多手指模架啦

我呢D窮撚,邊有錢有深圳樓,只好full pay 買珠海樓。

引用:
原帖由 焦急白滑的西瓜 於 2020-1-12 09:16 AM 發表

我呢D窮撚,邊有錢有深圳樓,只好full pay 買珠海樓。
珠海邊到

深圳邊到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 焦急白滑的西瓜 於 2020-1-12 09:16 AM 發表

我更窮,只能FP買中山,香港三層仲有兩層未供完

引用:
原帖由 天水圍城 於 2020-1-12 09:56 AM 發表

珠海邊到
斗門

引用:
原帖由 gofreego 於 2020-1-12 10:30 AM 發表

我更窮,只能FP買中山,香港三層仲有兩層未供完
同時供緊香港兩層?? 你人工好高嗎。。定你同老婆供層 屋企人供一層?

引用:
原帖由 焦急白滑的西瓜 於 2020-1-12 10:32 AM 發表

斗門
投資好似金灣好少少。。 但你自住? 定好平?斗門邊到先

引用:
原帖由 天水圍城 於 2020-1-12 10:46 AM 發表

投資好似金灣好少少。。 但你自住? 定好平?斗門邊到先
斗門翠湖x,以自住為主,貪個盤夠大,唔會變死城,平過金灣少少。希望以後交通方便D,返香港快D。

引用:
原帖由 焦急白滑的西瓜 於 2020-1-12 10:50 AM 發表

斗門翠湖x,以自住為主,貪個盤夠大,唔會變死城,平過金灣少少。希望以後交通方便D,返香港快D。
會唔會再買多套大陸樓投資 大灣區交通愈來愈發達 應該會愈來愈好 希望樓價都跟住升 香港樓當然好 但太貴

回覆 引用 TOP

暫時應該唔會。如果有機會,應該會係香港供多一層出租樓。

回覆 引用 TOP

咩叫64仔

引用:
原帖由 天水圍城 於 2020-1-12 10:44 AM 發表

同時供緊香港兩層?? 你人工好高嗎。。定你同老婆供層 屋企人供一層?
世事都給你看透了...

引用:
原帖由 gofreego 於 2020-1-12 11:36 AM 發表

世事都給你看透了...
哦。。第一層加按再買。。再買 錢搵錢 仲扮窮 供完 加埋3個香港單位 。。邊夠你玩 輕鬆半退休 豪玩豪吃

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]