• 瀏覽: 39,071
  • 回覆: 154
  • 追帖: 3
see$8

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-1-11 01:54 PM 發表

寶哥哥花名:3點不露
寶哥哥金句:唔鐘就沽L咗D股票佢
矛嘈啦.........哎也.............

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂
支持法輪大法好......天滅中共...真主偉大....................
兩條太子L,只係高薪聘請恒新員工加入,高薪找人做嘢。兩條蛋西有事就要找人代罪。乜叉野都做吾好,支出冠全球同業,掂會吾裁丫😎

回覆 引用 TOP

呢間嘢之前傳擠提都嚇死市民啦!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2020-1-11 01:55 PM 發表 

矛嘈啦.........哎也.............

回覆 引用 TOP

跟開我MPF個staff問我有冇工介紹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lala1225 於 2020-1-11 01:15 PM 發表

裁了什麼職員
带黑鸡咀口罩嗰啲

回覆 引用 TOP

欖炒!求仁得仁

香港傳媒己死!新聞根本是故事!

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

富不過三代🤪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sowina 於 2020-1-11 01:44 PM 發表

其實好難唔裁,邊有人去,本地人又唔去,旅客又冇晒 
Del

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午懷舊的烈女 於 2020-1-11 01:04 PM 發表

肥上瘦下
太好了。

被裁之後可以全職做曱甴。
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

執柒左佢啦

隨緣濟眾,其類至繁,約言其綱,大約有十:
第一;與人為善.第二:愛敬存心.第三:成人之美.第四:勸人為善.第五:救人危急.第六:興建大利.第七:捨財作福;第八:護持正法.第九:敬重尊長.第十:愛惜物命.

回覆 引用 TOP

10 年低位,破地獄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sowina 於 2020-1-11 01:44 PM 發表

其實好難唔裁,邊有人去,本地人又唔去,旅客又冇晒 
嚟緊水上樂園仲需要大量人手呀,點會裁員吖,佢地係半公營機構,員工年年出雙糧架,就算年年蝕錢都一樣,政府注資就攪掂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]