• 瀏覽: 39,070
  • 回覆: 154
  • 追帖: 3
垃圾管理層應自己減新薪啦

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-1-11 01:36 PM 發表

有幾間分行都無埋
冚家3仔爺都唔識做生意,上大陸做又比人呃 ,香港又做唔掂,

華資到了這一代就要敗家了

淨係一個人版肥龍做個高官得幾百萬年薪東亞銀行可以信佢幾千萬點樣做生意架?咁樣都唔使問吓點解!銀監會儍嘅?

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-1-11 01:33 PM 發表

睇股價以為佢就快汁粒
短期上望50蚊.................

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂
支持法輪大法好......天滅中共...真主偉大....................
引用:
原帖由 中國領導班子 於 2020-1-11 01:40 PM 發表

短期上望50蚊.................
5蚊gogogo

引用:
原帖由 買大陸股等發達 於 2020-1-11 01:11 PM 發表

黎緊海洋公園可能大裁員
其實好難唔裁,邊有人去,本地人又唔去,旅客又冇晒 

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-1-11 01:38 PM 發表

冚家3仔爺都唔識做生意,上大陸做又比人呃 ,香港又做唔掂,
漸入佳境

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-1-11 01:42 PM 發表

5蚊gogogo
頂梨老鼠喵........~~~~

支持法輪大法好......天滅中共...真主偉大....................

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2020-1-11 01:13 PM 發表

良心銀行...................................
不能認同更多........果班人渣都有良心過你......

引用:
原帖由 sowina 於 2020-1-11 01:44 PM 發表

改做墓園。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Faiz_2 於 2020-1-11 01:47 PM 發表

不能認同更多........果班人渣都有良心過你......
Shxt 恰...........................get.......get.........got outssssss................

引用:
原帖由 sowina 於 2020-1-11 01:44 PM 發表

本地人唔去都唔比大陸人去!香港人最愛霸住廁所唔呵屎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2020-1-11 01:50 PM 發表

Shxt 恰...........................get.......get.........got outssssss................
寶哥哥花名:3點不露
寶哥哥金句:唔鐘就沽L咗D股票佢

裁員公司陸續有來

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]