• 瀏覽: 28,347
  • 回覆: 233
  • 追帖: 2
熱賣及精選
如果租金2-3萬可以租好奈。

引用:
原帖由 摩頂奇俠 於 2020-1-4 13:11 發表

所以咪想簡新界東
一號雲頂買過3房單位都要2000
新界東house2000真係唔識.

引用:
原帖由 摩頂奇俠 於 2020-1-4 01:33 PM 發表

渣車買完一大堆嘢要行多層都咪話唔金
都係叫姐姐幫手攞啫⋯⋯

引用:
原帖由 摩頂奇俠 於 2020-1-3 08:04 PM 發表

到你想買嘅時候就知咩叫集思廣益
同意

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-1-3 07:41 PM 發表

咁冇,2000以下只有村屋丶加州錦鏽
連康樂都三四千喇

不過話你知你揸住2000即系300萬加幣左右
已經可以買
西溫好舊但好有大宅味(中空)海景五千呎(靚過南區丶春坎角)
或者
Richmond Surrey 等cheap區嘅頂級貨色

或者可以買coal harbour 環迴全市景摩登apartment,人家豪宅系真的似灑店咁…吾係香港果D垃圾
有機會我都想移民美加澳紐英法德台灣

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2020-1-3 07:44 PM 發表

村屋丶加州錦繡丶翠巒丶歐意丶淺月丶青公可試丶邁爾丶四季丶
尚豪庭丶尚城
尚豪庭最近成3000

引用:
原帖由 摩頂奇俠 於 2020-1-3 07:10 PM 發表

其實睇過加州果 d, 不過屋企人話唔係咁鐘意元朗果頭(講真因為怕咗 d 鄉黑),康樂園又盡得滯,新東仲有咩選擇?
新地天水圍新盤Wetland Seasons Park(Wetland Lot No.34發展項目第1期)今日賣樓。

市場消息指,項目別墅8的3及5樓A室複式戶,面積1,272平方呎,獲本地首置買家以建築期付款入市,成交價1860.57萬元,呎價1.46萬元,樓價打破嘉湖山莊複式戶紀錄,貴絕天水圍,成區內新樓王,惟最終以成交紀錄冊作準。

該單位為Wetland Seasons Park最前排別墅,為4房連套房間隔,每層備平台並連天台,可享全濕地公園景致,前無遮擋,為項目的優質戶。

引用:
原帖由 摩頂奇俠 於 2020-1-3 07:10 PM 發表

其實睇過加州果 d, 不過屋企人話唔係咁鐘意元朗果頭(講真因為怕咗 d 鄉黑),康樂園又盡得滯,新東仲有咩選擇?
康樂園有D上下覆式……prefer 下覆啦(一樣有花園!樓上果家基本上5會點碰面)!千中5洗應有選擇!入左埸先!

Small House 丁屋

尚城前排有6-7間屋仔一齊放,應該有d野,仲要平住走

四季真係抵住

引用:
原帖由 春天巨額神童 於 2020-1-4 05:50 PM 發表

尚城前排有6-7間屋仔一齊放,應該有d野,仲要平住走
咩價位呀?

另外 御萄土 好似二千樓下都有成交

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]