• 瀏覽: 227,285
  • 回覆: 2,625
  • 追帖: 196
下星期就又新既一年,係度預祝大家身體健康、新年進步。十二月到今日升左足足2200點左右⋯⋯大戶結果都做返果靚年結來追返港股既落後⋯⋯
咁一月頭就會正式簽野,會唔會又再一次反高潮?住住習習送禮都係過千點⋯⋯咁神奇既事會唔會又再發生⋯⋯

睇好既:出面太多人睇29000、30000我再講出來好似唔太似我性格⋯⋯所以咁我無必要講出來⋯⋯⋯

睇淡既: 如果住住頭post 都會中⋯⋯⋯之前出pOst 話會見28222已經好接近月頂了⋯⋯⋯
睇淡目標向下1000點⋯⋯27222 左右見⋯⋯

熱賣及精選
fast buy 7522 to win big money la...

USA stock crash la....

by the way, hsi sharp drop soon...

回覆 引用 TOP

那麼多?

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

read

鄉土股神

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

great

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

9哥咁美股呢,會唔會大回

報到9哥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Midca 於 2019-12-27 09:38 PM 發表

9哥咁美股呢,會唔會大回
deep-V shape....
first sharp drop... then trump trump election period DJI rise back over 30000 points...

so I already all in 7522 to win big money first

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-12-27 09:34 PM 發表

下星期就又新既一年,係度預祝大家身體健康、新年進步。十二月到今日升左足足2200點左右⋯⋯大戶結果都做返果靚年結來追返港股既落後⋯⋯
咁一月頭就會正式簽野,會唔會又再一次反高潮?住住習習送禮都係過千點⋯⋯咁神奇既事會唔會又再發生⋯⋯

睇好既:出面太多人睇29000、30000我再講出來好似唔太似我性格⋯⋯所以咁我無必要講出來⋯⋯⋯

睇淡既: 如果住住頭post 都會中⋯⋯⋯之前出pOst 話會 ...
支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-12-27 09:34 PM 發表

睇淡既: 如果住住頭post 都會中⋯⋯⋯之前出pOst 話會 ...
支持9哥

回覆 引用 TOP

報到同支持

回覆 引用 TOP

升咁多回一千都不為過

賭海無涯,回頭是岸
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]