• 瀏覽: 25,439
  • 回覆: 192
引用:
原帖由 bububee 於 2019-12-16 09:47 PM 發表

如果唔介意交通,馬灣好似仲正
深井vs馬灣

好睇過沙田vs將軍澳

熱賣及精選

有師兄講百貨預百客,我覺得住得深井既就一定係海景同埋優靜,至於外人出入既,等小巴, 買家呢d接受到咪得羅,跟本就係為左個海景而入來

講交通乜野半個鐘到中環匯豐,20分鐘到美孚,等小巴5分鍾到荃灣.....,大西北好多地都做到,甚至屯門碼頭59x... ,大家都唔塞車一落樓就有巴士上到免排隊就得同埋點解深井仲平過30幾年樓既屯碼?配套唔夠羅

入去深井行上橋望海,曾經比風景諗過換入去,最後都因為交通配套問題放棄,起碼我住大西北買乜野都係行路或搭輕鐵都係幾分鐘,唔洗好似小巴甘又等齊人又等車先開,又或者一抽二袋行去小巴站巴士站再等車,同埋長老入來搵我都唔洗驚唔識搭車或唔識去荃灣轉車

Sell ASAP

你咩交通地點,樓價都唔係問題,一句喜歡就已經無問題啦!

有咩問題?!

可以嘗試植入記憶,但植入唔到感情
引用:
原帖由 會計小朋友 於 2019-12-16 06:13 PM 發表

凈計無敵海景 ,放係其他地區, 高層估計起碼2.5萬蚊呎

如果有車/ 唔怕交通問題,  用黎自住, 唔介意將來樓價跌,

純enjoy 個環境, 呢個盤既價, 部份人眼中可能係筍盤

大家認唔認同? ...
多年前的豪宅

引用:
原帖由 會計小朋友 於 2019-12-16 06:13 PM 發表

凈計無敵海景 ,放係其他地區, 高層估計起碼2.5萬蚊呎

如果有車/ 唔怕交通問題,  用黎自住, 唔介意將來樓價跌,

純enjoy 個環境, 呢個盤既價, 部份人眼中可能係筍盤

大家認唔認同? ...
唔介意交通!我推薦南丫島!

引用:
原帖由 projectdicky 於 2019-12-17 11:24 AM 發表

有師兄講百貨預百客,我覺得住得深井既就一定係海景同埋優靜,至於外人出入既,等小巴, 買家呢d接受到咪得羅,跟本就係為左個海景而入來

講交通乜野半個鐘到中環匯豐,20分鐘到美孚,等小巴5分鍾到荃灣.....,大西北好多地都做到,甚至屯門碼頭59x... ,大家都唔塞車一落樓就有巴士上到免排隊就得同埋點解深井仲平過30幾年樓既屯碼?配套唔夠羅

入去深井行上橋望海,曾經比風景諗過換入去,最後都因為交 ...
浪翠係咪買日用品都要搭車?屋苑附近有冇街市超市食肆……

有邊個買樓唔介意交通及將來樓價問題 ?  

蟹貨樓盤

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-12-17 12:08 PM 發表

有邊個買樓唔介意交通及將來樓價問題 ?  
如果有司機應該吾會太介意交通問題

引用:
原帖由 明日永恆的世界 於 2019-12-17 11:57 AM 發表

多年前的豪宅
假豪宅溢價極高

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2019-12-17 11:55 AM 發表

你咩交通地點,樓價都唔係問題,一句喜歡就已經無問題啦!

有咩問題?!
所以要買西半山複式

只要係香港樓都可以買

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-12-17 09:57 AM 發表

瑞士護照好難攞,但澳加很多中產一早已經有。(西溫都靚架)
所以香港吾需要住吼
澳加美個邊高學歷大把,除非你係腦神經專家識整太空船,個邊只要勞工,如護士,護理員,技工,好易批,反而你係專業人士難批。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]